Flyselskap

Torsdag lettet Singapore Airlines med sin First Class fra Norden

Torsdag lettet Singapore

Den første avgangen ble behørig markert med taler og gjester før det nye flyet tok av. For passasjerene i første klasse ventet syv retters middag/lunch servert på Wedgewood porselen, champagne fra Dom Perignon og bransjens bredeste seng. Men ifølge Henrik Hanevold, salgssjef i Singapore Airlines i Norge, er det topp komfort i alle flyets fire klasser.

– Vi er stolte over å kunne tilby hele fire klasser på vår raskeste og mest populære rute til Singapore – nemlig ut fra København. Flyet har kun 264 seter – eller nærmere 25 prosent færre seter enn hva som er vanlig med tilsvarende flytype i bransjen.  Det lave seteantallet gir meget god komfort i alle klasser – også for de som velger å fly økonomi.

Bransjens romsligste seter

Ikke bare er setene brede i First Class – de er også bransjens bredeste i business. I det hele tatt er det både mer plass og komfort om bord på Singapore Airlines nye B777-300ER enn på andre tilsvarende fly hos andre selskap. 

Populær rute blant nordmenn

Halvparten av alle business-setene om bord på den populære København-ruten er fylt med nordmenn. Det er ikke unaturlig med tanke på alle norske bedrifter i Singapore, mener Hanevold. Men ruten er også populær blant norske feriereisende som skal videre til for eksempel Bali, Vietnam, Australia eller New Zealand. Med det nye flyet introduseres også populære Premium Economy.

– Premium Economy har slått godt an, og er etterspurt blant passasjerer som ønsker oppgradert komfort men til en lavere pris enn Business Class. For eksempel koster det fra rundt fem tusen kroner å oppgradere seg på tur retur Australia.

Torsdag lettet Singapore Airlines – peterfox.no feirer

Torsdag lettet Singapore

Singapore Airlines = Star Alliance = EuroBonus poeng

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SIA flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

Super-tilbud 50EB poeng pr NOK 100

Ellers kan vi anbefale nye SAS EuroBonus World MasterCardhvor man opptjener dobbel bonus i august på 40 EB poeng / Pr NOK 100.

Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg Peter Fox på Facebook

Følg Facebook-gruppen flightdeals.no

%d bloggere liker dette: