Flyselskap

Norwegian: Høstsalget starter i dag

Høstsalget

Nå er årets store høstsalg i gang, med fantastiske destinasjoner til lave priser. Ikke la det bli med tanken, bestill drømmereisen nå. 

Høst eller etterår er en av de fire årstidene i tempererte og arktiske soner på kloden og består i tradisjonell sammenheng av månedene september, oktober og november på den nordlige halvkule og mars, april og mai på den sørlige halvkule.

Den astronomiske høsten er perioden fra høstjevndøgn til vintersolverv, og de sammenfallende astrologiske høsttegnene er vekten, skorpionen og skytten.

Innen meteorologien defineres høsten gjerne som den perioden da normal døgnmiddeltemperatur for det aktuelle stedet er mellom 0 og 10 °C og synkende. I artikkelen om årstid er oppgitt når høsten etter dette begynner en del steder i Norge.

Navnet kommer av at innhøstingen av frukt, grønnsaker og korn som tradisjonelt skulle lagres til vinteren, startet i september.

Alle prisene refererer til enveis fly fra Oslo-Gardermoen (OSL) til din valgte destinasjon og inkluderer skatter og avgifter.

Høstsalget
En skjermdump fra Høstsalget til Norwegian. www.norwegian.no

Bestill senest 04.09.2017.

Reiseperioden er fra i dag, og reisen må være avsluttet innen 31.05.2018.

Spis og drikk om bord

Som reisende med Norwegian får du kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

Setereservasjon

Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass.

Betaling og oppgjør for Høstsalget

Vi anbefaler alltid å betale flybilletter hos Norwegian med Bank Norwegian kortet. Bruk av Bank Norwegian kredittkort gir 1 % CashPoints opptjening på all bruk. Her kan du søke om et gratis Bank Norwegian kort.

En full introduksjon til Norwegian Reward kan du lese her.

%d bloggere liker dette: