Flyselskap

Qatar Airways er på lufta med Pre-Select Dining

Pre-Select Dining

Qatar Airways tilbyr et av de beste produktene som finnes ombord på fly akkurat nå, den nye Qsuites business klassen. Mellom de lukkede dørene ved hvert sete, topp mat og restaurant standard service, er Qsuites (og opplevelsen på Qatar’s andre premiumprodukter) vanskelig å slå. Nå tillater passasjerer å tilpasse sin erfaring enda mer.

Det Doha-baserte flyselskapet annonserte denne uken at selskapet skal innføre Pre-select dining til sine Første- og Businessklasse passasjerer. Det gjør det mulig å forhåndsbestille en spesiell meny før flyets avgang. Premium-passasjerer kan umiddelbart velge sine måltider på utvalgte ruter fra Doha (DOH), til Europa, Nord-Amerika, Australia og New Zealand, Sør-Amerika, Guangzhou (CAN) og Bangkok (BKK). Hvis du er på en kvalifisert rute, kan du velge en hovedrett fra à la carte-menyen så langt som 14 dager i forveien og opptil 24 timer før avreise.

Pre-Select Dining

For å benytte deg at dette nye tilbudet, må du gå til Qatar Airways nettside og logge inn for å velge reise. Dersom du har en billett som muliggjør tilbudet for deg,  vil du bli presentert en meny. Her kan du velge mellom rettene på menyen som er oppført online. Når du har valgt, mottar du en e-post bekreftelse om ditt måltids valg.

Qatar har ikke akkurat gjenoppfunnet hjulet med dette tilbudet – American Airlines introduserte dette allerede i 2012. I tillegg tilbyr Singapore Airlines sitt berømte Book the Cook-alternativ for premiumpassasjerer å velge måltidet på forhånd. Sikkert for Qatar premiepassasjerer er det en velkommen utvikling, men det er neppe banebrytende.