Hotel

Nordic Choice Hotels tar opp kampen mot menneskehandel

The Edge menneskehandel

Denne uken sparker Nordic Choice i gang sitt nye prosjekt med UNICEF kalt Sweet Dreams Stay. Heng “nei takk til romvask-lappen” på døra, så gir vi en donasjon til UNICEF sitt arbeid med barn rammet av menneskehandel.

Fra og med i dag vil Nordic Choice ta opp kampen mot menneskehandel enda ett hakk. Målet er å gi barn rammet av menneskehandel et trygt sted å sove. Det er opp til våre 10 300 000 årlige gjester å henge lappen på døra på våre 32 588 rom.

— Jeg er utrolig glad og stolt for at vi endelig lanserer Sweet Dreams Stay. Det er en enkel måte å bidra til en viktig sak. Engasjementet for denne saken er enorm i Nordic Choice Hotels. Vi hadde en felles avstemning om hva som skulle være vår hjertesak og det ble kampen mot menneskehandel av barn, forteller administrerende direktør Torgeir Silseth.

menneskehandel
Adm. dir i Nordic Choice Hotels Torgeir Silseth og generalsekretær i UNICEF Norge Camilla Viken.

En seng midt i lobbyen

For å markere starten på prosjektet har alle Nordic Choice hotell denne uken en seng stående midt i lobbyen. Her kan man lese seg opp på prosjektet. Mange av våre hoteller arrangerer også ulike events i sengen. På Clarion Malmö Live arrangerer en konkurranse der 20 deltakere skal konkurrere om å holde en hånd på senga så lenge de kan. Hotellet donerer penger per deltaker, per time. Vinneren blir den som slipper sist og får ta med sengen hjem.

På Quality Hotel Tønsberg og Quality Hotel Residence i Sandnes kommer kjente og kjære personer for å lese eventyr for barna. I Drammen har en i en som ligger i senga hele dagen for å fortelle om prosjektet.

Barna kan bidra

En spennende del av denne uken er at barna kan være med å hjelpe. Alle hotellene har lagt ut tegnesaker ved sengen i lobbyen. Kom og tegn eller ta med en tegning hjemmefra. Vi donerer 10 kr per tegning vi får inn. Alle barnehager, barneskoler og familier oppfordres til å komme å tegne. Kunstverkene vi får inn blir hengt opp i lobbyen.