Flyselskap

Icelandair starter flyvninger til Tampa

tampa

Onsdag 6. september setter Icelandair for første gang kursen mot den nylanserte helårsdestinasjonen Tampa Bay på Floridas golfkyst.

Fra onsdag 6. september og hele året vil Icelandair fly til Tampa Bay på Floridas golfkyst med fire ukentlige avganger: onsdag, fredag, lørdag og søndag. Sunshine-staten er imidlertid ikke ett nytt bekjentskap for Icelandair siden selskapet allerede flyr til Orlando, som også blir en helårsrute i 2018.

Tampa ligger ved Mexicogolfen, og er områdets administrative senter for 4,5 millioner innbyggere. Tampa og omkringliggende områder er spesielt kjent for turisme og kystbyene St. Petersburg, Clearwater Beach og Sarasota. Floridas eksotiske golfkyst er ennå ikke veldig kjent på våre kanter, men det er gode muligheter for at det kan endre seg nå.

Vil du kombinere begge sidene av Florida, øst og vest, er det svært enkelt, det er mindre enn to timers kjøring mellom Tampa og Orlando. Med Icelandair kan du uten tillegg i flyprisen fly til en av destinasjonene og hjem fra den andre.

Tampa + Icelandair Stopover

Icelandair tilbyr Stopover på Island på veien over Atlanterhavet, kontrasten blir stor hvis du velger Florida som destinasjon. Du kan bli på Island i opptil syv dager uten ekstra kostnad i flyprisen, turen deles i to og du får også med deg Island i ferieminnene dine.

Icelandair flyr til 47 destinasjoner, hvorav 19 i Nord-Amerika, 14 i USA med Cleveland, Ohio fra 2018 og 5 destinasjoner i Canada. Forventet passasjertall i 2017 ca. 4 millioner. Se alle Icelandair-destinasjoner og les mer om Icelandair Stopover på våre hjemmesider, www.icelandair.com.

%d bloggere liker dette: