Flyselskap

Angående pilotforeningenes streik i Norge

pilotforeningenes Norge på salg Klimagrep Dette er ikke Torsdag 27 juli 2017 markant vekst 8 juni 2017 torsdag 25 mai USA til Beste Pris barnepriser Ukens Now Helgetilbud landingsrettigheter forbedret mars Happy Weekend

Følgende pressemelding er i ettermiddag sendt ut av SAS vedrørende pilotforeningenes streik i Norge.

SAS opererer i et kraftig konkurranseutsatt marked. Vi må kunne tilpasse selskapet og fly når passasjerene vil fly.

De norske pilotforeningene har avvist de forslagene som har kommet, hvilket dessverre har resultert i konflikt.

I forhandlingene med de norske pilotforeningene har de norske pilotene fått tilbudt tilsvarende vilkår som de svenske og danske pilotene, selv om andre budskap har kommet fra det norske pilotforbundet NSF.

Pilotforeningenes krav

Kravene fra de norske pilotforeningene, som innebærer kostnadsøkninger på 25%, er urimelige. Vi har kommet overens med samtlige andre medarbeidergrupper, inklusive pilotene i Danmark og Sverige, med ambisjon om å skape et holdbart SAS for framtiden. Det er kun de norske pilotene som gjenstår.

SAS beklager at pilotforeningene har valgt å gå inn i en konflikt og vi er fortsatt overbevist om at vi skal finne en løsning før torsdag, da de norske pilotforeningene har varslet en opptrapping, noe som kommer til å ramme passasjerene og tilliten til selskapet.

Mandag til onsdag vil ingen passasjerer bli rammet av streiken.

%d bloggere liker dette: