Flyselskap

Icelandair åpner rute til Dallas Fort Worth International

Dallas Fort Worth International

Fra midten av mai 2018 vil Icelandair legge enda en destinasjon til det stadig voksende nordamerikanske nettverket, når den første flyvningen til Dallas Fort Worth International starter.

Dallas Fort Worth International er den 20. destinasjonen i Nord-Amerika og den første destinasjonen i det sørlige USA. Icelandair vil operere med 4 ukentlige flyavganger til Dallas, mandag, onsdag, fredag og søndag. Avgangene er knyttet mot ettermiddags avgangene fra Europa.

Icelandair feirer sin 80-årsdag i 2017 og kan presentere det største rutenettet i selskapets historie. Birkir Holm Gudnason, Icelandair CEO sier «vår nye service til Dallas Fort Worth gir våre europeiske passasjerer muligheten til å utforske den fantastiske Lone Star-staten, samt at våre Texas-passasjerer nå kan fly non-stop via Island til over 25 destinasjoner i Europa.»

 

Dallas Fort Worth International

Dallas Fort Worths geografiske beliggenhet, størrelse og tilbud betyr også at det er ukomplisert å komme fra Europa og Asia og fortsette videre til andre destinasjoner i Nord, Sentral og Sør-Amerika.

Icelandair tilbyr Stopover på Island på vei over Atlanteren. Du kan bli på Island i opptil syv dager uten ekstra kostnader i flyprisen, du får Island som en ekstra bonus.

Icelandair har til sammen 48 destinasjoner hvorav 20 i Nord-Amerika. 15 i USA, nå med Dallas Fort Worth, Texas og Cleveland, Ohio fra 2018 og 5 i Canada. Forventet passasjertall i 2017 er 4 millioner. Se alle Icelandairs destinasjoner og les mer om Icelandair Stopover på icelandair.com.

%d bloggere liker dette: