Flyselskap

Fra og med søndag 01 oktober er kort ikke lenger gyldig ID

ikke lenger gyldig

Fra 1. oktober kan du ikke lenger sjekke inn med kreditt- eller EuroBonus-kortet ditt.

Grunnen er en ny industristandard med strengere regler om hvordan kredittkortopplysninger håndteres. Så i tiden som kommer, ber flyselskapet deg bruke booking-referanse, boarding-kort (både digitalt eller i papirformat) og pass som identifikasjon på flyplassen. Endringen betyr også at du ikke lenger kan gå om bord i flyet eller registrere EuroBonus-poeng ved å dra kortet ditt.

Ikke lenger gyldig – last ned app

SAS har utviklet en super app, som håndterer disse utfordringene. App-en er tilgjengelig gratis fra “App store”,  og bør lastes ned og aktiveres. Jeg har hatt stor glede av Appen allerede. Her kan man booke om flighter, sjekke inne og følge de siste endringene og utviklingene i SAS-service tilbud.

Dra forretningsreisen til et høyere nivå

SAS Plus koster bare noen hundrelapper ekstra, men det gir mange fordeler som gjør reisen enklere og mer fleksibel. Du kan endre billetten så mange ganger du vil i samme klasse – kostnadsfritt. Dessuten får du full refusjon hvis du velger ikke å reise. Så når møtet drar ut eller plutselig blir avlyst, er SAS Plus-billetten gull verdt.

Dessuten blir reisen mer behagelig. Med adgang til SAS Fast Track Security så du får frigjort tid til noe annet på flyplassen. Litt shopping, kanskje, eller bare en pause i loungen. Ja, for der er du selvsagt velkommen til jobbe, sjekke mail, surfe, ta en matbit, mingle eller bare ta en pause i et avslappende miljø mens du venter på flyet ditt. Vel om bord byr vi på et lett måltid og drikke.

Du sitter behagelig i den fremre delen av kabinen i det setet du selv kan reservere når du bestiller SAS Plus-billetten din. At du i tillegg kan ta med dobbelt så mye bagasje (2 kofferter à 23 kg) og tjener flere EuroBonus-poeng, bidrar også til noen pluss i margen.

 

%d bloggere liker dette: