Hotel

Nordic Choice Club – Én dag – Triple bonuspoeng

Triple bonuspoeng

For én dag – mandag 2. oktober – får du triple bonuspoeng på alle dine bookinger for oktober måned! Du kan starte med bestillingene kl. 00.01 den 2. oktober og gjelder 24 timer frem. Så book i vei!

For å få triple poeng må du være innlogget på din Nordic Choice Club-profil. Du kan logge inn eller bli medlem når du booker. Velg hotell eller destinasjon i søkeruten under. Du kan booke så mange ganger du vil, og så ofte du vil! De fleste av våre priskategorier inkluderer gratis avbestilling. (Se på vilkårene for pristkategorien for å se hva som er inkludert)

Bonuspoeng gir deg rabatter, gratisnetter og unike tilbud.

Iphone app status match livslange

Hvorfor skal du samle Nordic Choice Club-bonuspoeng? Jo, du kan benytte bonuspoeng på alle våre hotell eller hos våre samarbeidspartnere TUI, STS Alpereiser, Royal Caribbean med flere. Allerede fra 7 500 poeng får du en gratis overnatting. Som medlem får du eksklusive tilbud før alle andre, du kan klatre i medlemsnivåer ved å bo hos oss og samle poeng. I tillegg får du fordeler som gratis avis fra første natten du bor hos oss. Er du allerede medlem er det en gylden anledning til å samle enda flere bonuspoeng til et nytt medlemsnivå, eller kanskje få nok poeng til en natt på luksushotellet du alltid har drømt om!

Hotell i Norden & Baltikum

190 hotell i 6 land. Fra storby til småby. Fra urbant og moderne til overdådig og luksuriøst. Fra spaopplevelser og basseng på taket til skiresort, design og familieeventyr. Hos oss i Nordic Choice Hotels finnes det noe for alle. Uansett beligenhet og prisklasse. Trenger du litt inspirasjon? Se alle spahotell her. Lyst til å reise til Stockholm, Göteborg eller kanskje København? Eller om du bare vil se se alle våre hotell så gjør du det her.

Dette er inkludert

  • Triple bonuspoeng på alla bookinger som gjøres senest 2. oktober
  • Frokostbuffet
  • Gratis wifi

 

Det med liten skrift

  • Triple bonuspoeng gjelder for alle bookinger på choice.no og i vår app, på alle romstyper på alle bookbare hotell fra 2. – 31. okober 2017.
  • For at bonuspoengene skal registreres må du være innlogget med ditt Nordic Choice Club-medlemskap når du gjør bookingen.
  • Wifi og frokost er inkludert i prisen. (Frokost inngår ikke på Comfort Hotel® Xpress, Quality Airport Hotel™ Dan, At Six & Hobo) For om- og avbestillingsvilkår, se vilkår for respektive priskategorier.
  • Tilbudet gjelder kun bookinger som gjøres på web eller i app den 2. oktober 2017.

%d bloggere liker dette: