Flyselskap

Emirates og flydubai annonserer første rutedelinger

samarbeid

Som en videreføring av partnerskapet mellom Emirates og flydubai, kunngjør de to flyselskapene i dag at Emirates vil utvide sitt rutenettverk med 29 flydubai-destinasjoner på tre kontinenter. Det nye partner-nettverket vil gjennom rutesamarbeidet tilby større frekvens og enklere tilgang til flere globale destinasjoner. Samarbeidet gjør reisen enklere for passasjerene ved å tilby bagasjeinnsjekk til sluttdestinasjon allerede ved reisens start. 

Fra og med i dag kan passasjerer booke de aktuelle reisene via Emirates.com, Emirates’ kontaktsenter eller gjennom reisebyråer. Rutesamarbeidet gjelder reiser fra 29. oktober 2017.

“Dette er et spennende første steg for passasjerer til å oppdage fordelene ved samarbeidet. Det er nå mulig for passasjerer å benytte seg av de unike fordelene til hvert flyselskap, og de som reiser via Dubai vil få større fleksibilitet. Dette er bare begynnelsen, og etterhvert som vi utvider partner-nettverket i de kommende månedene, vil vi gi flere muligheter for våre passasjerer til å utforske verden.» forteller HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, styreformann og president i Emirates Group og styreformann i flydubai.

Emirates og flydubai vil levere reiseopplevelser som reflekterer de unike kjennetegnene til flyselskapene. På en codeshare-reise vil Emirates-kunder kunne nyte av gratis flymåltider og Emirates bagasjebestemmelser, også på deler av reisen som er operert av flydubai. Dette gjelder for reisende på både Business og Economy Class.

Å reise via Dubai blir nå enda enklere med det nye samarbeidet, da passasjerer kan benytte seg av en redusert minimum transfer tid (MCT) på 120 minutter for å bevege seg mellom Emirates faste plass i terminal 3 og flydubais plass i terminal 2.

Dagens annonsering er en del av den innledende fasen til det omfattende samarbeidet. I fremtiden vil samarbeidet inkludere flere rutekombinasjoner etterhvert som codeshare-avtalen utvides og nettverkene til begge flyselskap blir optimalisert.

Flere fordeler for de som reiser ofte

I den første samarbeidsfasen kan Emirates Skywards-medlemmer tjene Skywards Miles og Skywards Tier Miles på codeshare-flygninger på samme måte som det eksisterende regelverket tilbyr. I tillegg til Emirates’ inkluderte innsjekkede bagasje, kan Skywards Premium-medlemmer benytte tilbudene om ekstra innsjekket bagasje på 20 kg for Platinum-medlemmer, 16 kg for Gold-medlemmer og 12 kg for Silver-medlemmer på codeshare-flygninger operert av flydubai.

Skywards Silver-, Gold- og Platinum-medlemmer får tilgang til flydubais Business innsjekkskranke og prioritert bagasje på codeshare-reiser.

Flere fordeler for medlemmer i flyselskapenes bonusprogram vil bli annonsert ved en senere anledning.

 

Codeshare-destinasjoner Emirates og flydubai

By Land By Land
Asmara Eritrea Kuwait Kuwait
Beograd Serbia Baku Aserbajdsjan
Kiev Zhulyany Ukraina Lucknow India
Juba Sør-Sudan Ahvaz Iran
Krasnodar Russland Bandar Abbas Iran
Samara Russland Esfahan Iran
Kazan Russland Lar Iran
Mineralnye Vody Russland Shiraz Iran
Odessa Ukraina Najaf Irak
Praha Tsjekkia Bishkek Kirgisistan
Rostov-on-Don Russland Muscat Oman
Sarajevo Bosnia & Herzegovina Salalah Oman
Skopje Makedonia Jekaterinburg Russland
Sofia Bulgaria Bukarest Romania
Tbilisi Georgia

 

Om Emirates

  • Historien om Emirates startet i 1985, med kun to fly. I dag opererer vi verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777, og tilbyr våre kunder komforten til de nyeste og mest effektive bredbuksflyene i skyene.
  • Vi inspirerer reisende fra hele verden med vårt voksende nettverk av destinasjoner, industriledende underholdningssystem ombord, flymat inspirert av lokale regioner og service i verdensklasse. Les mer om Emirates her. 

Om flydubai

Dubai-baserte flydubai jobber for å gjøre reise så enkelt som mulig og for å øke tilknytningen mellom forskjellige kulturer gjennom vårt kontnuerlig voksende nettverk. Siden lansering i 2009 har flydubai:

  • Skapt et nettverk av mer enn 95 destinasjoner i 44 land
  • Åpnet 67 nye ruter som tidligere ikke hadde direkteflygninger til Dubai eller ikke var operert av en UAE-aktør fra Dubai
  • Operer en flåte kun bestående av 58 Next-Generation Boeing 737-800 fly og vil ta i mot mer enn 100 nye fly innen slutten av 2023.

 

I tillegg har flydubais fleksibilitet som et ungt flyselskap forbedret Dubais økonomiske utvikling, i tråd med Dubais visjon, ved å skape handels- og turismeforbindelser i markeder som tidligere manglet tilstrekkelige tilbud.

%d bloggere liker dette: