Flyselskap

Icelandair introduserer – Economy Light

High Speed Economy light

Med Icelandairs nye prisstruktur får passasjerene mer å velge imellom når reisen bestilles. Det nye produktet Economy Light er for de passasjerer som bare reiser med håndbagasje, servicen ombord er naturligvis den samme som for øvrige passasjerer på økonomi klasse. Economy Light passasjerer kan fortsatt velge sete i samme kabin som de øvrige økonomi passasjerer og ta med 10 kg håndbagasje.

«Vi er i gang med fremtidsrettede endringer i vår service. Blant disse er Economy Light, som er designet til reisende på for eksempel en weekend tur eller forretningsreisende på en kort utenlandsreise. Den nye prisklassen er også velegnet til familien som ikke har behov for mye bagasje eller par som pakker sammen. Disse passasjerene nyter samme service fra Icelandair, inkludert in – flight entertainment system, alkoholfrie drikkevarer, gate-to-gate WiFi, samt komfortable romslige seter» uttaler Gudmundur Óskarsson SVP Sales & Marketing.

Som en del av den nye strukturen blir det navneendringer:. Icelandair Economy Class blir Economy Standard og Icelandair Economy Class Flex blir Economy Flex. Begge kabinklasser har større fleksibilitet ved endringer og inkluderer som før et stykk innsjekket bagasje (23 kg) og et stykk håndbagasje (10 kg)

«Vi utvider vårt produktsortiment og oppfyller våre passasjerers ulike ønsker og krav. Dette gjør reisen mer fleksibel og rimeligere, slik kan gi bedre service til de mange ulike passasjerene som reiser med oss» avslutter Gudmundur Óskarsson SVP Sales & Marketing.

Economy Light

Icelandair har vært i luften siden 1937 og feirer i år sin 80-årsdag. Icelandair er en pioner innen luftfart, utvider kontinuerlig og supplerer den eksisterende flåten med nye fly i 2018. Icelandair tilbyr alle sine passasjerer over 600 timer med individuell underholdning og gate-to-gate WiFi på alle ruter. I dag flyr Icelandair til 20 nordamerikanske destinasjoner og mer enn 25 europeiske destinasjoner. Icelandairs forventede passasjertall i 2017 er fire millioner.

Er du på vei til eller fra Nord-Amerika, tilbyr Icelandair en Stopover på Island. Du kan bli på Island i opptil syv dager uten ekstra billettkostnader. Turen blir slik delt i to, og du får Island som en ekstra bonus.

Les mer om Economy Light, Icelandairs destinasjoner og Stopover på Icelandair.no.

%d bloggere liker dette: