Flyselskap

Qatar Airways lanserer flyrute til St Petersburg

St Petersburg

Qatar Airways har annonsert at selskapet vil lansere flyrute til Russlands kulturelle hovedstad, St. Petersburg den 19. desember.

Med dette tilskuddet vil det Doha baserte selskapet doble sin tilstedeværelse i det russiske markedet, skriver Qatar Airways i en pressemelding.

Qatar Airways begynte å fly til Russland allerede i 2004. I dag 13 år senere, tilbyr flyselskapet tre daglige avganger mellom Doha og Moskva Domodedovo International Airport.

St Petersburg
Foto av interiøret på Qatar Airways – Business Class ombord på en Airbus A320

Den nye daglige ruten vil bli fløyet med en Airbus A320. Flyet tilbyr 12 flatbed seter i Business Class og 120 seter i Economy Class.

St Petersburg

Kulturhovedstaden – St Petersburg

Sofistikerte St. Petersburg er juvelen i det russiske kronen, og hjemmet til landets utrolige kunstsamlinger, legendariske Hermitage Museum og internasjonalt anerkjente historiske bygninger. Med sine elegante kanaler og rik historie å utforske, er St Petersburg sikkert et naturlig reisemål for både besøkende og forretningsreisende, takket være sin dynamiske og voksende økonomien.

Qatar Airways-konsernsjef Akbar al-Baker sa: “St Petersburg er et meget kjærkomment tillegg til Qatar Airways voksende rute-nettverk, og viser tydelig hvor viktig det russiske markedet er for oss. Det er enormt potensial for å utvide vår tilstedeværelse i Russland, takket være den enorme befolkningen og den økonomiske betydningen. Det gir også en virkelig unik opplevelse for besøkende, spesielt til St Petersburg, med sin utrolige keiserlige historie som den tidligere russiske hovedstaden.

“Den nye ruten til St Petersburg demonstrerer vår vilje til å fortsette å ekspandere med mange spennende nye destinasjoner for å tiltrekke seg passasjerer fra hele verden, og ønske dem velkommen ombord for å nyte vår femstjerners kundeopplevelsen hos Qatar Airways.”

Qatar Airways-konsernsjef Akbar al-Baker

Den flere prisbelønte flyselskapet sa at den har “mange flere spennende nye destinasjoner” planlagt for resten av dette året og i 2018. Dette inkluderer Canberra, Australia; Chiang Mai, Thailand; og Cardiff, Storbritannia, for å nevne noen.

Verdens beste selskap

Qatar Airways har mottatt en rekke store anerkjennelser i år. Inkludert årets flyselskap på 2017 Skytrax World Airline Awards, som ble avholdt på Paris Air Show. Dette er fjerde gang at Qatar Airways har fått denne globale anerkjennelsen som verdens beste flyselskap.

Foruten å bli kåret til Best Flyselskap av reisende fra hele verden, har Qatars nasjonale flaggskip også vunnet en rekke andre store utmerkelser. Blant annet Best Airline i Midtøsten, Verdens beste Business Class og Worlds Best First Class Airline Lounge.

%d bloggere liker dette: