Flyselskap

Fortsatt vekst: 8% flere passasjerer hos Icelandair

fortsatt vekst

Til tross for konkurranse stiger Icelandairs passasjertall: 8% stigning i passasjertall i september 2017 i forhold til samme måned i fjor og flere nye destinasjoner er på vei.

Icelandair transporterte 420.041 passasjerer i september 2017, hvilket innebærer en stigning på 8 % sammenliknet med september 2016, da passasjertallet 388.382.

Det er ikke bare i september vi kan vise til positive tall, det gjelder også for de ni første månedene i 2017, hvor over 3.2 millioner passasjerer valgte å reise med Icelandair, en stigning på 12% i forhold til samme periode i fjor.

De høye passasjertallene er ikke alt. Selskapet har løpende annonsert åpning av nye destinasjoner: Helårsdestinasjonene Cleveland, Ohio og Dallas Fort Worth, Texas i USA. Disse gjør at Icelandair nå kan tilby 20 destinasjoner i Nordamerika – 15 i USA og fem i Canada.

Fortsatt vekst og nye destinasjoner

Nyeste destinasjon i Europa er Dublin, Irland med seks ukentlige avganger hele året, via Island. Første flyvninger på disse tre destinasjonene er mai 2018.

Icelandair tilbyr stopover på Island på vei til og fra Nordamerika. Man kan bli på Island i opptil syv dager uten ekstra billettomkostninger. Reisen deles da i to behagelige deler og man får som en bonus, oppleve Island.

Icelandair har i alt 49 destinasjoner og forventet passasjertall i 2017 er fire millioner. Se alle Icelandairs destinasjoner og les om Icelandair Stopover på Icelandair.no.

%d bloggere liker dette: