Døgnvill Bar & Burger blir endel av SAS Eurobonus, datoen er enda ikke offisiell.
På den «ny» migrerte hjemmesiden til SAS EuroBonus, har det etterhvert dukket opp nye samarbeidspartnere. I dag kan vi lette på sløret at alle 4 Døgnvills restauranter i Norge inngår samarbeid med EuroBonus. Det er ikke gitt noen dato for oppstart. Samarbeidet er del av konseptet som drives av selskapet Loyal Solutions.
Vi har tidligere presentert Restaurantkjeden Egon og Bilpleie-selskapet DITEC som samarbeidspartnere med SAS Eurobonus.
Døgnvill lokasjoner
Kjedekonseptet Døgnvill Bar & Burger har i skrivende stund 4 restauranter.
- Oslo Vulkan (mathallen)
- Stavanger
- Oslo Tjuvholmen
- Trondheim
Om konseptet
Med Døgnvill-konseptet er hamburgeren tatt inn fra gatekjøkkenet, fastfoodstempelet er fjernet og det er gjort legitimt å servere burgers i et skikkelig restaurantmiljø. Første restaurant ble etablert på Vulkan i Oslo i 2012, siden er det utvidet med steder i Stavanger og på Tjuvholmen i Oslo. Siste restaurant som åpnet er i Trondheim.
Vi er opptatt av skikkelige råvarer
Vi digger burgere. For å komme frem til den beste burgeren har vi eksperimentert og spist oss gjennom alle mulige forskjellige varianter. Til slutt endte vi på en miks av høyrygg, bringe og bryst av storfe fra Jæren Smak, kvernet av Albert Idsøe i Stavanger. Burgeren legger vi på et fersk brød og vi bruker alltid ferske grønnsaker. Ja, og så lager vi tilbehøret og sausene selv. Fra scratch, hver dag.