Hotel

Bergens beste frokost ?

Bergens best frokost

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen fikk en av topplasseringene under Twinings Best Breakfast-konkurransen, og serverer dermed Bergens beste frokost. Hotellet kom nemlig på 3. plass bak Scandic Nidelven i Trondheim og Thon Hotel Lofoten i den årlige bransjekåringen av Norges beste hotellfrokoster.

– I tillegg til at vi ligger som nummer 1 på TripAdvisor i Bergen, er vi nå utrolig stolte over å kunne si at vi serverer Bergens beste frokost. Vi har nådd mange av våre mål, og har store ambisjoner om å fortsette med utvikling og vekst av vårt fantastiske produkt, sier hotelldirektør Katharina Hanson.

Over 400 hoteller deltok i konkurransen, og årets bronsevinner har et stort utvalg av både kalde og varme retter ved frokosten i Bergen.

– Å spise frokost på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen skal gi en følelse av å komme i en eksklusiv gourmet-butikk. Krydret med god atmosfære, eksepsjonell service og fargerike omgivelser. Vi ønsker at våre gjester skal glede seg til å stå opp til frokosten når de legger seg om kvelden, og at frokosten skal gi et minne om en helt spesielt god opplevelse. Vi serverer hjemmelaget, økologisk og kortreist mat, og har flere lokale leverandører representert. Vår signaturrett er hjemmelaget leverpostei og hos oss kan du også komponere din egen omelett på bestilling. Vi har et bugnende dessertbord – med søte fristelser og sunnere alternativer til de som ønsker det, sier Hanson.

Bergens beste frokost?

Bergens beste frokost er inkludert i prisen for hotellets gjester. Thon Hotel Rosenkrantz Bergen har 129 rom, restaurant, bar, treningsrom. Hotellet har også et toppmoderne konferansesenter, og tilbyr gratis wifi og gjesterommene har Smart-TV og Bose-anlegg.

Tidlig i Norges beste frokost-konkurransen ble Scandic Byparken kåret til fylkesvinner for Hordaland. Men i finalen kapret Thon Hotel Rosenkrantz Bergen 3. plassen.

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen ligger i Rosenkrantzgaten 7 og er kåret til Bergens beste hotell av gjester på nettstedet Tripadvisor.com. De siste årene har det ærverdige hotellet gjennomgått en omfattende oppussing. Det er designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar som står bak oppussingen av hotellet.