Flyselskap

Qatar Airways nesten dobler Oslo – Doha

Penang nesten dobler

Qatar Airways nesten dobler frekvensen mellom Oslo og Doha. I dag trafikkeres ruten 7 ganger per uke. Dette øker til 10 ukentlige rundturer fra 22 desember 2017.

I oktober 2016 feiret vi 5 års jubileum sammen med Qatar Airways på ruten mellom Oslo og Doha. Nå er det blitt november 2017, og vi har altså akkurat passert 6 år for ruten. Nå kvitterer Qatar Airways og setter inn ytterligere 3 rundturer med Boeing 787-8.

Nesten dobler kapasiteten

 

Opplev verdens  reisemål med en uforglemmelig reise i verdens beste Business Class,  kåret av Skytrax World Airline Awards 2016. I din egen private oase, vil du fråtse i ultra-romslig kabin, opp til 3000 IFE underholdning, deilige spise-on-demand-retter, og midt-Østens legendariske gjestfrihet. Qatars Business Class kombinerer luksus, romslighet og elegant design med passasjer-fokusert service. Slapp av i en egen kabin, hvor du kan slappe av eller arbeide i ro og mak, mens den prisbelønte besetningen tar godt vare på deg. Godt med lagringplass gjør at du har kontroll på håndbagasjen din og avansert LED-belysning vil hjelpe deg tilpasse seg skiftende tidssoner , slik at du kommer frisk og uthvilt frem til din destinasjon.

Transfer ved Hamad International Airport

Ved transitt gjennom Qatar Airways 5-stjerners hub, Hamad International Airport i Doha, kan passasjerer som reiser fra Oslo nyte en komfortabel og effektiv transitt. Den moderne flyplassen har mer enn 40.000 kvadratmeter med butikklokaler og restauranter, inkludert mer enn 70 detaljhandel og 30 serveringssteder. I tillegg til et 25-meters svømmebasseng, treningsstudio, hotell og spa.

Flyplassen ble akkurat kåret til 6. beste i verden av Skytrax.

Premium-passasjerer kan også nyte hvile i to prisbelønte lounger – Al Safwa First Lounge og Al Mourjan Business Lounge. Førstnevnte er verdens første flyplass lounge som har vunnet Seven Star First Lounge Award av Seven Stars Luxury Hospitality og Livsstil Awards, kjent som «Oscar Luxury».

Bli medlem av vår Facebook-gruppe flightdeals.no og motta gode deals.

%d bloggere liker dette: