Flyselskap

Er dette det nye First Suites hos Singapore ?

nye First Suites

Nyhetslanseringene til Singapore Airlines har blitt et fast høydepunkt for mange #avgeeks og flyentusiaster. Torsdag 2. november lanserer Singapore Airlines nytt konsept, og ny innredning i sine Superjumbo A380.

Nyhetslanseringene kan nesten sidestilles Apple sine lanseringer fra Cupertion, California.

Vi har tidligere publisert artikkelen om reduksjon av antall Suites, som Singapore Airlines kaller sitt First-Class konsept reduseres til 6 i antall. Dette er senere bekreftet med sete-planer som er lastet opp i reservasjons-systemene. Første flight med nye First Suites går til Sydney.

nye First Suites
Spekulasjoner og rykter nye First Suites

I ettermiddag, og 2 dager før den offisielle lanseringen av produktet finnes det allerede en rekke “lekkasje” bilder på internett.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

 

Bekrefter 2 spekulasjoner

Ved reduksjonen fra 12 til 6 suites vil kapasiteten halveres. Den øvre etasjen vil i henhold til det publiserte sete-kartet bety at hele etasjen forbeholdes selskapets dyreste billetter. Det blir 6 suites og totalt 76 seter i ulike Business kabiner.

Det lekkede setekartet kan bety at Singapore Airlines nye Airbus A380 førsteklasses kabin vil bestå av seks av de luxe suiter på rekke og rad som hos Gulf konkurrenten Etihad.

Videre støttes dette ved at vinduene på modellene under er endret. Bildet til høyere viser den første av de fem A380 under produksjon, og ventes satt inn på ruten mellom Singapore og Sydney. Det er også bekreftet at SIA også vil installere dusj for passasjerer i selskapets «høyeste» serviceklasse.

 

%d bloggere liker dette: