Flyselskap

​Norwegian fortsetter den internasjonale veksten med en passasjerøkning på 14 prosent i oktober

globale ekspansjon internasjonal vekst Norwegian fortsetter ​Norwegian fortsetter

Norwegian fortsetter veksten. Selskapet legger bak seg nok en måned med over tre millioner passasjerer. 

Totalt reiste over 3,1 millioner passasjer med selskapet i oktober, en økning på 14 prosent fra samme periode i fjor. Veksten er størst på interkontinentale ruter der økningen er på hele 56 prosent.
Totalt 3 148 511 passasjerer reiste med Norwegian i oktober, 381 768 (14 prosent) flere enn i samme måned i fjor. Den totale trafikkveksten (RPK) økte med 29 prosent og kapasitetsveksten (ASK) med 31 prosent. Fyllingsgraden var på 87,4 prosent.

​Norwegian fortsetter veksten

– Det er gledelig at et økende antall passasjer velger Norwegian når de skal ut og reise. Veksten er størst på selskapets langdistanseruter og etterspørselen er stabilt god. Konkurransen er fortsatt sterk og global ekspansjon er viktig for å styrke konkurranseevnen, sier konsernsjef Bjørn Kjos.
Norwegian gjennomførte 99,4 prosent av de planlagte flygningene i oktober og punktligheten var på 78,3 prosent.

Norwegians flåtefornyelse fortsatte denne måneden med leveranse av én Boeing 787-9 Dreamliner. Med en gjennomsnittsalder på 3,6 år, er Norwegians flyflåte blant de mest moderne og miljøvennlige i verden.