Hotel

Guide til Best Western Rewards lojalitetsprogram

Best Western Rewards

Best Western Rewards – globale lojalitetsprogram.

Som medlem i lojalitetsprogrammet Best Western Rewards kan du enkelt tjene poeng når du bor på kjedens hoteller. I tillegg gir hotellene deg gevinster i form av fordeler og rabatter. Lojalitetsprogrammet gjør deg rett og slett til kjedens hedersgjest! Bli medlem av et program som virkelig gir tilbake – utnevnt som et av de beste lojalitetsprogrammene i hotellbransjen. Det lønner seg å bli med i Best Western Rewards. Du kan melde deg inn her.

Hvordan fungerer det ?

  • Tjen poeng på mer enn 4 000 Best Western-hoteller verden over
  • Benytt poenge til frinetter eller gavekort fra våre partnere
  • Alltid den beste prisen når du bestiller «Rewards Rate»
  • Eksklusive spesialtilbud og kampanjer for medlemmer
  • Poeng som aldri forfaller
  • Status Match, No Catch – matcher din status i andre lojalitetsprogrammer

Medlemsfordeler og nivåer

Best Western Rewards

Best Western Rewards medlemsbetingelser

Hva gir poeng:  Poeng gis i hele verden på ordinære losjipriser som bookes via vår hjemmeside, booking 800 11 624 eller direkte til hotellet.
Poeng gis også på avtalepriser, hvis ikke annet er avtalt mellom partene. Ved booking av hotellpakker eller konferanse i Norge, gis det 1000 poeng per opphold. Poeng gis opptil tre rom som bookes og betales av medlem, forutsatt at medlemmet bor i et av rommene og at øvrige gjester ikke ønsker poeng.

Hva gir ikke poeng: Hotellopphold som bookes via eksterne reisesider som f.eks Booking.com, Expedia, Hotels.com. Disse bookingene gir heller ikke medlemsfordeler. Poeng gis ikke på opphold lengre enn 30 dager, gruppereiser, Hotel Express eller andre spesialpriser. Ingen poeng blir gitt hvis bestillingen må avbestilles på grunnlag som Best Western Hotels eller/og Best Western Hotels partners ikke kan påvirke.

Poengenes gyldighet: Opptjente poeng forfaller ikke .

Les Mer Om Medlemsbetingelser Her

%d bloggere liker dette: