Article

Black Friday tilbud på Iphone X

Iphone X

Vi kan tilby 500kr rabatt på alle telefoner onsdag og torsdag.


iPhone X skiller seg drastisk fra alt annet vi tidligere har sett. Ikke bare er skjermen og designet annerledes, denne mobilen er i tillegg proppfull av intelligent fremtids-teknologi. iPhone X har fått helt ny design. Rammen er uvanlig nok i stål, og ikke aluminium. Det er også den første av dem med heldekkende skjerm på forsiden.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

iPhone plasserer dekningsinformasjon og batteriinformasjon på hver side av den lille leppen, og kommer altså nærmest å være en telefon som er bare skjerm av alle alternativene på markedet i dag. Video og spill er likevel et tema, men Netflix virker å være rettesnoren her; videoen kan maksimeres opp til leppen på skjermen, eller forbi den. Dermed er det valgfritt om den lille stripen tar opp plass i noe du faktisk ser på eller ei.

Tekniske spesifikasjoner iPhone X

  • 5,8-tommers Super Retina HD-skjerm
  • Design i glass og rustfritt stål
  • Dobbelt 12 megapixel kamera
  • Face ID for sikker godkjenning

Tilbudet gjelder i dag og i morgen, og det er 500 kr rabatt på alle telefoner i nettbutikken. Gjelder kun abonnement fra 2GB og oppover

Tilbudet må kombineres med kjøp av abonnement. Minste totalpris første 12 måneder: 12.887 kr. Kan kun bestilles i nettbutikken til ice.net

Om selskapet Ice.net

Gjennom ti år har ice.net levert unik arealdekning med vår mobile bredbåndstjeneste. I juni 2015 lanserte selskapet også mobiltelefoni, og ble en fullverdig mobiloperatør i både privat- og bedriftsmarkedet. I tillegg til å ta markedsandeler i historisk fart med våre mobilabonnement, bygger selskapet også Norges tredje mobilnett. Et smartere og annerledes mobilnett, hvor optimal kombinasjon av nyskapende teknologi, dekning, hastighet og kapasitet gjør det mulig for å tilby kundene våre nye og innovative løsninger.