Flyselskap

Black Friday på Tyrkisk er Kara Cuma

Kara Cuma

Fly fra Norge til destinasjoner over hele verden til supre priser! Kjøp billetten mellom 23. november og 28. november for å dra nytte av tilbudene med Turkish Airlines.

Turkish Airlines var på god fart til å bli et av verdens største flyselskap. Det var den gang da. Nå er situasjonen i selskapet en ganske annen på grunn av alle hendelsene i og rundt Istanbul.

For å fylle flyene sine, har Turkish Airlines (TK) stort sett meget hyggelige priser. Selskapet har i dag to daglige avganger mellom Oslo Lufthavn og Istanbul. Det har tidligere vært annonsert direkteruter både til Bergen og Stavanger, men disse ble aldri realisert.

Selskapet har i disse dager en ikke uventet Black Friday eller Kara Cuma kampanje, som utløper mandag 28. november 2017. Det er mange godbiter, og vi har sakset ut en rekke destinasjoner til mellom 4-5000,-

Kara Cuma – Black Friday

Kara Cuma

Blant nordmenns favoritter er både Bangkok, Manila, Tokyo og Peking på menyen.  Skjerm-dumpen over er fra selskapets nye web-plattform. I likhet med et annet flyselskap vi kjenner, har ikke denne transition gått helt knirkefritt. Jeg anbefaler å velge “Classic mode” ved bestilling.

Betingelser ved Black Friday kampanje

Reiseperiode: 23. november 2017 – 15. mars 2018
Black-out 12. desember 2017- 28. desember 2017
16. februar 2018- 18. februar 2018
Salgsperiode: 23. november – 28. november 2017
Må kjøpes: 3 dager før avreise
Minimum opphold: 3 dager / natt til lørsdag
Maksimum opphold: 3 måneder

Turkish Airlines er medlem av Star Alliance, og som medlem av SAS EuroBonus opptjener du poeng på reiser med Turkish.

%d bloggere liker dette: