Flyselskap

SIA: Cyber Event også i «toppen» av reiselivsbransjen

lenger ha A380 CYBER EVENT

Det er ikke bare er det jeans, kaffemaskiner og lignende fra detaljhandelen som settes ned i pris ved det amerikanske fenomenet Black Friday, som de siste årene virkelig har kommet seg opp i det norske markedet.

Nå er fenomenet også spredt til den absolutte high-end segmentet av reiselivsbransjen, hvor du kan kjøpe luksusreiser til ekstra gunstige priser.

Lang køer og betydelige prisreduksjoner i forbindelse med shoppingdagen Black Friday har truffet Norge de siste årene. Følgende fenomen, Cyber ​​Monday, har også tatt tak i det norske markedet. Begge dagene er koblet til den amerikanske Thanksgiving. Fredag ​​er fokus på klassisk handel og mandag fokuserer på online tilbud.

Fenomenet sprer seg nå i Norge. Og flyselskapet Singapore Airlines, er en av dem som for første gang feirer både Black Friday og Cyber ​​Monday.

– Vi har satt sammen et ekstra gunstig tilbud med de laveste prisene. Vi vil gjøre det mulig for enda flere å bestille en drømmetur med Singapore Airlines.

Allan Hoffery, salgs- og kommunikasjonssjef Nordics hos Singapore Airlines.

Cyber Event

Det spesielle alternativet har blitt kalt Cyber ​​Event. Det løper fra fredag ​​24. november til mandag 27. november. Her kan du bestille online flyreiser til populære destinasjoner som Singapore, Phuket og Bangkok. Med opptil 44 prosent reduksjon av normal pris.

Her er prisene fra Norge:

  • Singapore: 5600 NOK
  • Phuket: 5600 NOK
  • Penang: 5500 NOK
  • Kuala Lumpur: 5500 NOK
  • Bangkok: 5700 NOK

Singapore Airlines har et stort nettverk av flyruter over hele Sørøst-Asia, New Zealand og Australia. Vi flyr til de fleste populære reisemål og mindre kjente asiatiske perler. I denne kampanjen gjør vi det mulig å reise ekstra gunstig til Singapore, Kuala Lumpur og Penang i Malaysia, samt Bangkok og Phuket i Thailand, sier Allan Hoffery.

Billettene som er tilgjengelig utelukkende fra fredag ​​24. november til mandag 27. november,er gyldig i perioden fra  15. april til 31. mai 2018. Reiselengden må ikke overstige en måned, og den siste dagen for retur er 30. juni 2018.

Betaling med kredittkort – tjen opp ekstra SAS Eurobonus poeng

Vi kan anbefale å betale reisen med Shell Mastercard som gir opptjening i Trumf-programmet, som igjen kan konverteres til SAS EuroBonus.

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle Singapore Airlines flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.