Hotel

Clarion har fem hoteller på TripAdvisors Topp 25

The Edge Housekeeping TripAdvisors Topp 25

TripAdvisors brukere har kåret de beste hotellene i Norge. Clarion Hotel har fem hoteller inne på Topp 25-listen.

Mandag presenterte reisesiden TripAdvisor listen over hotellene som deres brukere mener er Norges 25 beste, den såkalte Travelers’ Choice 2017-listen. Gjestene har vurdert hotellene ut fra kriteriene service, opplevelse og produkt.

– Vi synes det er fantastisk å ha så mange Clarion-hoteller inne blant det absolutte toppsjiktet i Norge. Plasseringene er en flott anerkjennelse av alle de dyktige hotellfolkene som står på hver dag for å levere gode hotellopplevelser for våre gjester.

Terje Ropstad, Driftsdirektør i Clarion Hotel i Norge.

TripAdvisors Topp 25

Blant de 25 beste hotellene finner vi Clarion Hotel The Edge i Tromsø (9. plass), Clarion Hotel & Congress Trondheim (15. plass), Clarion Hotel Tyholmen i Arendal (16. plass), Clarion Hotel Energy (19. plass) og Clarion Hotel Stavanger (23. plass).

TripAdvisor er verdens største reiseside, med over 500 millioner vurderinger av hoteller, severdigheter og restauranter.

– Vi synes det er spesielt morsomt at det er gjestene selv som har vurdert hotellene våre inn på Topp 25-listen. Clarion Hotel skal fortsette arbeidet med å gjøre hotellene og gjesteopplevelsen enda bedre, over hele Norge, sier Ropstad.

Her finner du hele listen over Norges 25 beste hoteller.

%d bloggere liker dette: