Flyselskap

Taxfree-butikk i non-schengen

Non-Schengen

Travel Retail Norway har åpnet en 300 kvadratmeter stor taxfreebutikk i Non-Schengenområdet på Oslo Lufthavn. Med 2500 varer og gode åpningstider kan butikken bli en stor suksess.

Den nye butikken åpner en og en halv time før første avgang og stenger etter at siste fly har dratt fra Non-Schengen området. I butikken finner du 1200 varer innen parfyme og kosmetikk, og 800 produkter innen sukkervarer, tobakk og alkohol.

 

Non-Schengen sortiment

Dersom ryktene innfrir, og Hainan Airlines baner vei for ny in-bound turisme, må selv Heinemann legge knestrømper og leather-hosen på hyllen. Det er et behov for priser man kan forstå, og mulighet til å kommunisere.

Om Travel Retail Norway

Travel Retail Norway (TRN) er et norsk selskap, med norske og tyske eiere. Selskapet har drevet taxfreebutikker og Travel Value-butikker ved Avinor sine største flyplasser siden 2005. I dag er selskapet tilstede i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Selskapets viktigste oppgave er å drive ansvarlig salg og god service til reisende på Avinor sine flyplasser og å skape inntekter for Avinor og det norske samfunnet.

%d bloggere liker dette: