Flyselskap

Salg på billetter i mai – kun fredag og lørdag!

billetter i mai

Det lille grønne-flyselskapet feirer advent tidlig….Billetter i mai

Nå nærmer det seg. Det er kun én uke igjen til julefreden forhåpentligvis senker seg i det lange, fine landet vårt. Men hva er vel bedre enn å ha noe å glede seg til når alt er over også?

Til og med lørdag 16. desember får du som mottar nyhetsbrev et siste eksklusivt tilbud på flybilletter.

Frem til lørdag natt selger selskapet igjen 3. søndag i advents-billetter.

Vær rask, det er begrenset antall seter og de billigste billettene blir solgt først!   Merk at det kan være begrenset tilgang på de billigste billettene i perioder med ekstra mye reisevirksomhet.

Billetter i mai -vilkår

  • Reiseperiode: 1.-31. mai 2018
  • Vær rask, det er begrenset antall seter og de billigste billettene blir solgt først!   Merk at det kan være begrenset tilgang på de billigste billettene i perioder med ekstra mye reisevirksomhet.

Om Widerøe

Widerøe AS er eier av datterselskapene Widerøe Ground Handling, Widerøe’s Flyveselskap, Widerøe Technical Services og Widerøe Internet. Til sammen teller selskapet 3000 stolte og engasjerte medarbeidere. WGH håndterer bakketjenester på 42 lufthavner i Norge og vi flyr til 45 destinasjoner i inn- og utland.

Widerøe er et annerledes luftfartsselskap. Selskapet har et evig engasjement for å knytte steder og folk sammen, og strekker oss for folks mulighet til å skape og bo hvor de vil. Dette har mantra i over 80 år og selskapet skal strekke oss så langt det er mulig for å gi alle et godt tilbud. Widerøe skaper muligheter mellom små og store steder.

%d bloggere liker dette: