Flyselskap

Indiske flygere satt på bakken

gratis billetter Indiske flygere

Et indisk flyselskap har tatt to flygere ut av tjeneste etter at de skal ha hatt en til dels voldelig krangel midt under en flyging fra London til Mumbai.

Flyselskapet Jet Airways har bekreftet det de omtaler som en misforståelse mellom den mannlige og kvinnelige flygeren 1. nyttårsdag.

Ifølge Times of India klappet den mannlige piloten til sin kvinnelige kollega under den svært hissige krangelen, noe som førte til av kvinnen forlot cockpiten gråtende. Hun måtte overtales av besetningsmedlemmer til å gå tilbake, skriver avisen.

På et visst tidspunkt forlot også den mannlige flygeren cockpiten slik at ingen satt ved spakene, noe som er et grovt brudd på sikkerhetsreglementet.

Flyet, som hadde 324 passasjerer om bord, landet trygt i Mumbai noen timer senere, men flyselskapet har startet en gransking og de to pilotene må belage seg på å bli på bakken inntil videre.

 

Indiske flygere – Jet Airways

Jet Airways Ltd ble etablert i 1993, med hovedkontor i Mumbai i India. Selskapet flyr til 66 destinasjoner, derav 23 internasjonale.

Selskapet har baser i Mumbai, (hovedbase) med vedlikehold. Andre baser iDelhi, Kolkata, Chennai, Pune, Bengaluru og Amsterdam.

Selskapet opererer 89 fly, 10 av typen Boeing 777-300ER, 12 Airbus A330-200. Til kortere ruter brukes 48 Boeing 737 av typene 400/700/800/900 og 14 moderne ATR 72-500 turboprop fly. Med en gjennomsnittsalder på 4,5 år har Jet Airways Ltd. en av verdens yngste flyflåter. (I likhet med Norwegian)

Selskapet er medlem i IATA.

%d bloggere liker dette: