Flyselskap

​Air France satser i Bergen

satser i Bergen

Air France utvider nå sin kapasitet i Norge og etablerer direkteflyvninger fra Bergen lufthavn Flesland til Paris. 

Det internasjonale flyselskapet Air France investerer nå i Norge, og annonserer i dag at de vil etablere daglige direkteflyvninger fra Bergen lufthavn Flesland til Paris. Airbus A319 operert av Air France vil lande på terminal 2F i Paris-Charles de Gaulle, som betyr full tilgang til alle Air France og KLM flyvninger internasjonalt.

–Vi er svært glade for at vi fortsetter veksten i Norge. Vi har sett en økning i trafikken til Paris fra Oslo, og vet at nordmenn elsker Paris. Den nye ruten vil utvide mulighetene for internasjonal turisme til Bergen og Vest-Norge – en av Nord-Europas vakreste destinasjoner med sine unike fjell og fjorder, sier Paul Terstegge som er General Manager i Air France KLM Nord-Europa.

Flyvningene vil starte i tide for sommersesongen, og første fly vil lette 26.mai 2018.

Flytidene mellom Bergen og Paris vil være som følger:

  • AF1253: avreise fra Bergen klokken 17:40. Ankomst Paris-Charles de Gaulle 20:00 (man, ons, tors, fre, søn)
  • AF1253: avreise fra Bergen klokken 17:50. Ankomst Paris-Charles de Gaulle 20:10 (tirs, lør)
  • AF1252: avreise fra Paris-Charles de Gaulle klokken14:40. Ankomst i Bergen 16:55 (man, ons, tors, fre, søn)
  • AF1252: avreise fra Paris-Charles de Gaulle klokken14:50. Ankomst i Bergen 17:05 (tirs, lør)

 

satser i Bergen
Air France Airbus A319 – settes inn på ruten til Bergen. Pressefoto: Air France

Daglige flyvninger fra 26.mai 2018

– Vi ønsker Air France sin nye direkterute til Paris hjertelig velkommen til Bergen lufthavn Flesland. Vi er glade for at Air France satser på Bergen nå når vi har åpnet ny terminal med både større kapasitet og fasiliteter vi er stolte av, sier Øystein Skaar, fungerende lufthavndirektør ved Bergen lufthavn Flesland.

–Paris er en kjent og populær destinasjon hos Vestlendingene, og fra Charles de Gaulles kan de også reise videre ut i verden gjennom Air France og KLM’s verdensomspennende rutenettverk. Relevante direkteruter er avgjørende også for innkommende turisme til vår region. Mange kommer for å se fjordene og reise videre fra Bergen til andre deler av landet. Vi har stor tro på satsingen til Air France, og vil gjøre alt vi kan for å bidra til at ruten blir en suksess, avslutter Skaar.

Øker kapasiteten til populært reisemål

Fra november 2017 har Air France også økt kapasiteten på sine flyvninger fra Oslo lufthavn med mer enn 20 prosent, og kan tilby fler passasjerseter til sine norske kunder takket være større fly. Fra sommerrutene vil kapasiteten styrkes ytterligere, og trafikken fra Oslo Lufthavn bli håndtert av det nye datterselskapet Joon, med 17 ukentlige flyvninger til Paris. Fra Paris-Charles de Gaulle når man Air Frances internasjonale nettverk med 1500 daglige avganger til 198 destinasjoner og 95 land.

Paris er et populært reisemål for nordmenn som ønsker en romantisk storby-weekend, eller søker nye kultur-, eller mat- og vinopplevelser. Paris er også en motemetropol for de som er interessert i klesdesign og trender.

%d bloggere liker dette: