Flyselskap

Finnair utvider langdistansetilbudet

langdistansetilbudet populære destinasjoner Finnair med vårkampanje til østen

Finnair er i stadig vekst, og i 2018 får de sin tolvte modell av det kjente langdistanseflyet A350. Dermed øker de avgangene til de mest populære langdistansedestinasjonene.

– Finnair er nå inne i sin største ekspansjons fase noensinne, og vi øker kapasiteten på reiser til populære destinasjoner i Asia. Nå får kundene våre større valgfrihet og fleksibilitet, sier Robert Lönnblad, sjef i Finnair Skandinavia.

Ruten til Osaka vil få daglige avganger, i tillegg til to ekstraavganger på tirsdager og torsdager. Mens flyvningene til Hong Kong vil få ekstraavganger på fredager og søndager, og dermed totalt tolv ukentlige frekvenser. Finnair forsetter sine daglige avganger til Delhi gjennom hele vinteren. I tillegg vil avgangene til Phuket øke til fire avganger  i uken fra mandag 10. desember.

De siste langdistanse rutene som ble lansert var en suksess, og takket være dette kommer Finnair til å fortsette med langdistanseflygningene til Havanna, Puerto Vallarta, Puerto Plata, og Goa, også neste vinter.

langdistansetilbudet

Utvider langdistansetilbudet

– Selv om vi har mye fokus på å utvide tilbudet på langdistanseflygninger, er Europa er fremdeles et viktig marked for oss. Derfor utvider vi også avgangene mellom de kortere distansene i vintersesongen, sier Lönnblad.

Fra 11. desember kan du også fly to ganger i uken mellom Helsinki og Lyon. I tillegg får Malaga, Funchal and Tenerife en ekstra avgang i uken, mens Roma og Gran Canaria får to ekstra rundturer. Det vil også bli daglige avganger i ukedagene til Rovaniemi i Finland, mens avgangene til Finland fra London Gatwick, Paris og Zürich vil fortsette som før. Finnair utvider også noen av de allerede eksisterende rutene. Flyvningene til Malta og Antalya vil nå gå fra sommeren 2018 og frem til 9. desember. Rutene til Edinburgh og Alanya-Gazipasa blir utvidet til å inkludere vinterstid. Dette blir dermed disse helårs-destinasjoner for Finnair.