Hotel

Nordic Choice Hotels kåret til beste hotellkjede i Norden

beste hotellkjede i Norden

Nordic Choice Hotels stakk av med ikke mindre enn to priser under Grand Travel Awards. Prisen for beste hotellkjede i Norge og prisen for beste kjede i Norden.

Prestisjetunge Grand Travel Award blir arrangert av Travel News i januar hvert år. Her er det både forretnings- og privatreisebyråer som stemmer frem sine favoritter.

Det er ikke første gang Nordic Choice Hotels har vunnet prisen for beste hotellkjede i Norge. Selskapet har nemlig forsvart sin posisjon som beste kjede i Norge i imponerende åtte år på rad. Prisen for beste hotellkjede i Norden har også blitt en gjenganger. Første gang selskapet kunne pryde seg med denne tittelen var i 2017.

beste hotellkjede i Norden

– Dette er en fantastisk start på det nye året. Ikke nok med at vi er kåret til beste hotellkjede i Norge 8 år på rad, men vi tar like gjerne med oss pokalen for beste kjede i Norden også. Det er rått og jeg tar av meg hatten for knallhard innsats som legges ned av våre ansatte i Nordic Choice Hotels hver eneste dag, sier eier Petter Stordalen.

I 2017 vokste Nordic Choice Hotels med ytterligere 9 nye hoteller i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet fortsetter sin ekspansjon i 2018 med blant annet ny-åpning av Funken Lodge på Svalbard, flere hoteller i Sverige og ett hotell i barndomsbyen til Petter Stordalen, Porsgrunn.

– Det er hyggelig å se at vi klarer å levere gode gjesteopplevelser samtidig som vi vokser kraftig. Årene som kommer er preget av mange nyåpninger og bred ekspansjon, men målet er det samme som alltid: nemlig å levere de beste gjesteopplevelsene, sier Administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth.

%d bloggere liker dette: