Flyselskap

Widerøe gjenopptar ruten Evenes – Bodø

julebilettene ruten Evenes

Tilbudet fra Bodø ble kuttet i høst. Nå starter Widerøe opp igjen ettermiddagsruten mellom Evenes – Bodø.

Fra 25. mars skal Widerøe starte opp igjen ettermiddagsruten mellom Evenes og Bodø.

Det er samferdselsdepartementet som melder dette etter at fylket tok opp tilbudet på strekningen før jul. Det etter at tilbudet ble kuttet til to daglige ruter mellom Evenes og fylkeshovedstaden Bodø høsten 2017.

Ruten Evenes – Bodø

– Etter dialog med Widerøe har Samferdselsdepartementet blitt informert om at Widerøe planlegger å starte opp en ettermiddagsflyvning i begge retninger på strekningen Evenes-Bodø fra 25. mars 2018. Dette er besluttet etter at Widerøe har vært i dialog med Nordland fylkeskommune om tilbringertransporten til flyvningene. Avgangen fra Evenes er planlagt kl. 17.00, mens avgangen fra Bodø er planlagt kl. 18.00 med landing i Evenes kl. 18.40.

Om Widerøe

Widerøe AS er eier av datterselskapene Widerøe Ground Handling, Widerøe’s Flyveselskap, Widerøe Technical Services og Widerøe Internet. Til sammen er vi mer enn 3000 stolte og engasjerte medarbeidere. WGH håndterer bakketjenester på 42 lufthavner i Norge og vi flyr til 46 destinasjoner i inn- og utland.

Widerøe er et annerledes luftfartsselskap. Vi har et evig engasjement for å knytte steder og folk sammen, og strekker oss for folks mulighet til å skape og bo hvor de vil. Dette har vi trodd på og kjempet for i over 80 år og vi skal strekke oss så langt det er mulig for å gi alle et godt tilbud. Widerøe skaper muligheter mellom små og store steder.

 

%d bloggere liker dette: