Bonus Program

Få brillefine 12 000 EuroBonus poeng hos Synsam

Synsam

I samarbeid med SAS EuroBonus kan Synsam nå tilby alle nye brilleabonnementskunder hele 12 000 EuroBonus-poeng ved tegning av brilleabonnement.

Tegn et Synsam Brilleabonnement fra 199 kr pr. mnd. og få 12 000 SAS EuroBonus-poeng.

Hvordan opptjene poeng ved tegning av brilleabonnement

Medlemsnummeret registereres hos Synsam når brilleabonnementet tegnes, og det er mulig å registrere poengene frem til det første produktet er levert ut,eller maks 30 dager etter at abonnement ble registrert. Ønsker du å tegne brilleabonnement for flere i familien, så er det mulig å benytte samme Eurobonus-medlemsnummer på disse abonnementene.

Synsam

SYNSAM brilleabonnement – med litens skrift

Brilleabonnement dekker alle dine behov for briller og er en bekymringsfri abonnementstjeneste. Det skal være enkelt og gøy for deg å bruke briller.

Synsam sørger for at du alltid har riktige glass og riktige innfatninger, en stil og funksjon for hvert behov.Velg 3 par briller eller flereMiks og match blant alle våre briller og glasskvaliteter i vårt sortiment; briller, solbriller eller sportsbriller, med eller uten styrke. Månedskostnaden på ditt brilleabonnement er basert på hvilke glasskvaliteter og briller som du velger – kombiner de ulike parene som du vil. 

Bytt og oppdater et par briller hvert år

Oppdater din brillegarderobe med en ny stil eller funksjon. Etter 12 måneder kan du bytte ut et par av dine briller slik at du hele tiden har siste nytt. Prøv ut et nytt par i din butikk og legg samtidig igjen dine gamle – eller velg å beholde de gjennom å kjøpe de ut fra abonnementet. Du kan også når som helst legge til flere produkter til ditt abonnement.

Nye glass hvis synet endrer seg

Hvis ditt syn endres under abonnementsperioden bytter vi glassene i dine briller helt kostnadsfritt. Hvert år blir du som abonnementskunde kalt inn til en synsundersøkelse, for å sikre at du har riktig styrke i glassene dine.

Forsikring er inkludert

I vårt brilleabonnememnt inngår en forsikring som starter fra den dagen du henter ut dine briller. Du er dekket om uhellet skulle skje og trenger ikke bekymre deg for uventede utgifter.

Alle synsundersøkelser er inkludert

Hvert år kaller vi deg inn til en synsundersøkelse. Våre optikere sikrer at du har riktig styrke i dine briller. Om du det skulle vise seg at du trenger nye glass inngår nye glass i alle dine abonnementsbriller.

Abonnementet varer i 24 måneder og forlenges med 12 måneder ved det årlige byttet.