Flyselskap

Icelandair med flere flyavganger til Florida

High Speed Economy light flyavganger til Florida

Icelandair dobler antallet avganger til Tampa samtidig som man øker til daglige avganger på Orlando International fra høsten 2018.

2018 blir et hektisk år for Icelandair: I tillegg til fem nye amerikanske destinasjoner, som åpner i mai og juni, dobles antallet fly til Tampa fra to til fire ukentlige avganger. Samtidig øker Icelandair frekvensen til Orlando International fra fem til syv avganger, begge deler skjer fra høsten. Dette er gode nyheter for solhungrige skandinaver.

Dobler Flyavganger til Florida

Turen over Atlanterhavet vil være tirsdag, onsdag, fredag og søndag. Returen fra Tampa og de omkringliggende hvite sandstrendene vil være mandag, onsdag, torsdag og lørdag. Sammen med nå daglige avganger til Orlando vil det være gode muligheter å kunne kombinere de to destinasjonene. Du kan også inkludere et tredje reisemål på reisen ved å velge Icelandair Stopover, slik får du muligheten til å oppleve Island i opptil syv dager på vei til eller fra Nord-Amerika, uten tillegg i billettprisen.

Icelandair har vært på vingene siden 1937 og har dermed fløyet i over 80 år. Selskapet er pioner innen luftfart, utvider kontinuerlig, og supplerer den eksisterende flyflåten med nye fly i 2018. Icelandair tilbyr alle sine passasjerer over 600 timer med individuell underholdning og WIFI, gate to gate, på alle ruter. Icelandair flyr til 23 nordamerikanske destinasjoner: 18 i USA og 5 i Canada.