Flyselskap

Fantastisk tilbud med Singapore Airlines til Thailand

The Great Getaway singapore airlines har landet code-share avtale Fantastisk tilbud

Ett fantastisk tilbud med Singapore Airlines. Avreise fra Stockholm Arlanda til Bangkok, Krabi eller Koh Samui.

Enkelte ganger er det nødvendigvis ikke billigst å reise direkte fra Gardermoen. Vi har kommet over ett kupp til perlene Bangkok, Krabi eller Koh Samui med ett av verdens beste flyselskap, Singapore Airlines.

Fantastisk tilbud


Fantastisk tilbud

Tilgjengelige datoer

Stockholm – Krabi:
7th-21st May
21st May – 4th Jun

Stockholm – Bangkok:
6th-20th Apr
10th-24th Apr
17th Apr – 1st May
5th-19th May
7th-21st May
15th-29th May
19th May – 2nd Jun
21st May – 4th Jun
4th-18th Jun

Stockholm – Koh Samui: 
7th-21st May

 

Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg Peter Fox på Facebook

Følg Facebook-gruppen flightdeals.no

 

Singapore Airlines ble grunnlagt i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner i 18 land – de fleste i Asia. Helt siden oppstarten har Singapore Airlines hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Selskapet har derfor arbeidet kontinuerlig med modernisering og innovasjon av sitt produkt- og servicetilbud. I dag er Singapore Airlines det mest prisbelønte flyselskapet i verden. Singapore Airlines består av en flyflåte på 104 passasjerfly, og har ytterligere 110 nye fly i bestilling. Rutenettverket, inkludert SilkAir og Singapore Airlines Cargo, omfatter hele 104 destinasjoner i 37 land.

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007. Da var de det aller første flyselskap som fløy det med Airbus 380, verdens største passasjerfly. Helt i tråd med selskapets mål om å være det ledende selskapet innen luftfart. I 2013 introduserte Singapore Airlines en ny serie av kabineprodukter, og satte en ny standard for flyreiser i premium klassen.

%d bloggere liker dette: