Flyselskap

Chase the sun med Emirates

chase the sun

Synes du vinteren har vart lenge nok ? Det synes flyselskapet Emirates også,  og har derfor lansert kampanjen Chase the sun – Greet the sun now.

Frem til søndag 18. mars 2018, har du mulighet til å bestille reiser med kjente selskapet fra UAE.

Hvorfor vente på sommeren når spennende solopplevelser ligger rett foran deg? Reis til det Fjerne-østen, nyt solen i Bali eller slapp av på de uberørte strendene i Det indiske hav. Bestill Emirates rabatterte Economy Class-priser i dag. Reiseperioden: 20 mars 2018 – 13 desember 2018.

Emirates flyr daglig mellom Oslo og Dubai med en Boeing 777-200/300. Det Dubai-baserte flyselskapet Emirates kan etter hvert få to daglige avganger mellom Oslo Lufthavn og Dubai i følge nettstedet flysmart24.no.

 

chase the sun

Om Emirates

Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 159 destinasjoner i 85 land (inkluderer 16 destinasjoner for fraktfly). Ombord den moderne og effektive flåten av 269 passasjerfly (og 14 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag driver Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly.

Selskapet ble etablert i mai 1985 av emiratet Dubais regjering og begynte flyvninger den 25. oktober 1985 med flyvninger til Bombay, Delhi og Karachi. Europeiske destinasjoner kom i juli 1987 og Det fjerne østen i juni 1990. Emiratene skaffet seg en 40 % aksjepost og Management-kontrakt med Air Lanka 1. april 1998, nå kjent som Sri Lankan Airlines. Emirates SkyCargo er en underavdeling av Emirates.

Selskapet er 100% statseid og fraktet 12,52 million passasjerer i 2005. Antall ansatte den gang var 16 119. På 10 år er Emirates et av verdens raskest voksende flyselskaper, og Dubai Internatioal Airport (DXB) er blitt en av verdens travleste flypalsser med 66 431 533 reisende i 2013.

Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg Peter Fox på Facebook

Interessert i det best tilbudene på flybilletter ?  – Meld deg inn i Facebook-gruppen flightdeals.no

%d bloggere liker dette: