Flyselskap

Øker til populære Japan

Finnair Holidays populære japan

Nordmenn reiser til Japan som aldri før, og stadig flere tar raskeste veien over med Finnair. Neste vinter øker flyselskapet frekvensen på eksisterende ruter.

– Finnair hadde en sterk vekst på 60 prosent i antall passasjerer mellom Norge og Japan i 2017, og vi tror det bare vil øke i tiden som kommer. Derfor er det veldig hyggelig å annonsere at vi øker frekvensen på eksisterende ruter for vintersesongen 2018/2019, sier Robert Lönnblad, Finnair-sjef i Skandinavia.

Mange er fascinert av de unike japanske tradisjonene, blandet med en moderne kultur, mener Finnair-sjefen:

Vinteren 2018/2019 øker Finnair frekvensen til både hovedstaden Tokyo, og Nagoya som er Japans fjerde største by:

– Japan er kanskje så langt unna det typisk nordiske som du kommer. Asia er eksotisk og spennende for nordiske reisende, og selv om vi fremdeles er glade i varme bade- og solferier, øker interessen for å utforske nye spennende storbyer i Østen.

Populære Japan

  • Tokyo: To ekstra ukentlige flygninger mellom 28. oktober og 5. desember for totalt ni flyreiser per uke. Inkluderer man samarbeidet med Japan Airlines, vil Finnair tilby opptil 16 ukentlige avganger.
  • Nagoya: Én ekstra ukentlig flygninger mellom 29. oktober og 4. desember for totalt seks flyreiser per uke

Finnair øker også kapasiteten til flere populære destinasjoner i Europa kommende vintersesong:

  • Lisboa: Én ekstra ukentlig flygning på mandager for totalt fire ukentlige flyreiser i hele vintersesongen
  • Alicante: Blir nå en helårsrute med to ekstra ukentlige flygninger på torsdager og søndager, for totalt to ukentlige flyreiser i hele vintersesongen
  • Malaga: Én ekstra ukentlig flygning på onsdager i desember og januar for totalt syv ukentlige flyreiser
  • Genève: To ekstra ukentlige flygninger på mandager og fredager mellom januar og mars for totalt 13 ukentlige flyreiser