Flyselskap

Emirates rekrutterer igjen i Sverige

Emirates rekrutterer

Kontinuerlig vekst, flere ruter og utvidelse av flåten betyr nå at Emirates, verdens største internasjonale flyselskap, vil rekruttere til deres multinasjonale team av kabinpersonale.

Derfor organiserer Dubai-baserte flyselskap en åpen rekrutteringsdag i Stockholm 26. mai fra kl. 8 til 16 på Sheraton Hotel.

Når Emirates øker antall ruter og fly, søker flyselskapet nå både kvinner og menn for stillingene. Kabinpersonalet tilbys en ansettelses-pakke som inkluderer fordeler som skattefri inntekt, fri innkvartering i Dubai, gratis transport til og fra jobb, medisinsk og tannpleie, og eksklusive rabatter på shopping og fritidsaktiviteter i Dubai. Kabinpersonalet og deres familie og venner tilbys også attraktive reisefordeler. De mange reisemulighetene som strekker seg over Emirats voksende globale nettverk på seks kontinenter anses å være spesielt fordelaktige.

Emirates rekrutterer – krav

For jobb-tilbudet er det ikke nødvendig med tidligere erfaring, men for å være aktuell må søkeren møte en rekke kriterier. Dette inkluderer at søkeren er minst 21 år i ansettelsesperioden og har en rekkevidde på 212 cm armer når han står på tærne.

Ytterligere opplysninger om valgprosesskravene og den første lønnen og fordelene til kabinpersonalet finnes på følgende lenke: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/.

«Vårt kabinpersonal er åpent, hjelpsomt, vennlig og serviceorientert, og det er det vi søker etter med kandidater til å levere Emirates prisbelønte kundeopplevelser om bord. Rekrutteringsdag er en flott mulighet for folk å starte sin karriere. Søkere trenger bare å komme forbi dagen med en oppdatert CV på engelsk, samt et nylig fotografi. Forregistrering er ikke nødvendig. «

Björn Ekegren, Country Manager – Emirates i Sverige.

– Arrangementet er en del av en pågående rekrutteringskampanje av Emirates. Det er en spennende tid for oss, slik at vi fortsetter å vokse, og vi oppfordrer interesserte søkere til å møte noen av våre rekrutteringsgrupper som kan fortelle mer om rollen og livet i Dubai, fortsetter Björn Ekegren.

Om selskapet

Emirater flyr for tiden til 158 destinasjoner på seks kontinenter med 267 widebody fly. Flyselskapet er den største operatøren av Boeing 777 og Airbus A380 fly. Emirates tilbyr nyutdannede en fremragende karrieremulighet, dybdeopplæring og kulturell eksponering ved å jobbe med et internasjonalt team med over 135 nasjonaliteter.

Emirates har vært i Sverige siden 2013 og forbinder passasjerer til mer enn 158 destinasjoner på seks kontinenter. Flyselskapet driver en daglig rute mellom Stockholm og Dubai med en av de mest moderne flyflåten i verden.