Flyselskap

KLM til den brasilianske solbyen Fortaleza

Costa Rica Colombia Get your Guide

På den nordøstlige kysten av Brasil finner vi den eksotiske byen Fortaleza, den femte største byen i Brasil. Skulle man ønske avslappende dager på stranden eller spennende aktiviteter, har byen noe å tilby for enhver smak.

– Fortaleza er det tredje reisemålet i Brasil, som KLM nå kan tilby til sine reisende. Dette styrker KLMs posisjon som det viktigste europeiske flyselskapet som opererer på det brasilianske markedet, både for fritids- og forretningsreiser. Via en kort mellomlanding i Amsterdam eller Paris tar vi reiselystne nordmenn til den eksotiske solbyen, sier salgsdirektør i Norge Halvor Gløersen.

KLM tilbyr tre direktefly i uken via Amsterdam Airport Schiphol med deres Airbus A330-200 til den nye destinasjonen. Fra Oslo flyr også samarbeidsselskapet JOON til Fortaleza, via Paris Charles de Gaulle.


Milelange strender og yrende natteliv

Med sine 2,6 millioner innbyggere er Fortaleza landets nest største strandby etter Rio de Janeiro. Med mer enn 2800 timer sol i året, kan Fortaleza trygt kalles solbyen. Den nydelige byen er velsignet med helårig varmt vær, og milelange urbane strender. Nyt en iskald kokosnøtt eller bli med lokalbefolkningen på fotballkamp på stranden. Skulle man ville lære mer om den kulturelle typen, kan Fortaleza by på et kulturområde preget av praktfulle veggmalerier, futuristiske gangveier og koloniale bygninger. På kvelden våkner gatene til live med drinker, en bit av queijo coalho (grillet ost på spyd) og fantastisk natteliv.

Fortaleza er det perfekte utgangspunktet for å utforske andre deler av Brasil, slik som Amazonas og byer som São Paulo og Rio de Janeiro. KLM tilbyr fly til São Paulo og Rio de Janeiro syv ganger i uken.

brasilianske

Strategisk samarbeid

Fortaleza ble valgt som KLMs tredje destinasjon i Brasil, delvis på grunn av samarbeidsforholdet som allerede var på plass med den det brasilianske flyselskapet GOL. GOL´s strategiske beliggenhet, og satsning på økonomi- og turistutvikling, samt nye flyforbindelser til større byer i Nord- og Nord-Øst-Brasil, gjør Fortaleza til et attraktivt reisemål for KLM.

Om Air France KLM i Norge

Med avgang fra Oslo, Sandefjord, Kristiansand, Trondheim, Bergen, Stavanger og Ålesund opererer Air France KLM 196 ukentlige flyvninger til Amsterdam Airport Schiphol og Paris Charles de Gaulle.