Bonus Program

Norwegian Reward: 300 ekstra CashPoints på hotell

300 ekstra CashPoints

Hver gang du booker et hotell med Rocketmiles, tjener du 100 – 1 000 CashPoints per natt. Og booker du innen 30. september, får du i tillegg 300 ekstra CashPoints på utvalgte hotell.

Tjen hundrevis av CashPoints, pluss en bonus, med Rocketmiles.

Bestill hotell over hele verden hos Rocketmiles. Tjen 100 – 1 000 CashPoints per natt, hver gang. Pluss få 300 ekstra på din første bestilling på utvalgte hotel. Bruk dine CashPoints til å nå din drømmeferie.

Norwegian Reward kampanje gir deg valuta

CashPoints kan opptjenes og brukes på alle Norwegians flyvninger. Man tjener CashPoint på netto billettpris og man kan bruke CashPoints
til hel- eller delbetaling av alle flybilletter, inkl. skatter og avgifter.

1 CashPoint = 1 NOK

Det betyr at man som medlem kan være sikker på at verdien av bonuspoengene ikke devalueres eller veksles mellom partnere i programmet til en uheldig vekslingskurs for medlemmet.

På flybilletter er ordinær CashPoints-opptjening 2 % på Low Fare-billetter (5 % om man betaler med Norwegian kortet) og 20 % på Flex-billetter (20 % er maksimal opptjening på flybilletter). Man kan, ved å samle rewards, tjene opp til 15 % CashPoints på LowFare billetter.

For å opptjene CashPoints på flyreiser er det viktig at du husker å legge inn medlemsnummeret ditt i bestillingen. Det er også mulig å etterregistrere CashPoints på reiser hvor du ikke hadde lagt inn medlemsnummeret ditt. Dette må gjøres senest 30 dager etter gjennomført reise.

NB! For alle flybilletter får du CashPoints basert på netto pris. Det vil si at skatter, avgifter og drivstofftillegg må trekkes fra billettprisen før man kan regne ut hvor mange CashPoints man vil opptjene. Alle eksemplene nedenfor viser original pris, deretter nettopris og opptjente CashPoints.

Vi anbefaler alltid å betale flybilletter hos Norwegian med Bank Norwegian kortet.

Bruk av Bank Norwegian kredittkort gir 1 % CashPoints opptjening på all bruk. Her kan du søke om et gratis Bank Norwegian kort.

En full introduksjon til Norwegian Reward kan du lese her.

Tilbudet gjelder for bestillinger gjort innen 30. september 2018 kl 23:59 CEST gjennom link i e-post. Oppholdet må være ferdig innen 31. mars 2019. Gjelder bare utvalgte hotell og bonusen er begrenset til én per kunde. Dette tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud. Se www.rocketmiles.com/promo-terms/cashpoints-extra-no for fullstendige avtalevilkår.