Flyselskap

Nyheter ombord hos Emirates i høst

3D printede A380 chase the sun

Nyheter ombord hos Emirates fra BYREDO, Bowers & Wilkins og Bulgari gir passasjerer på First og Business Class luksuriøs velvære om bord denne høsten.

Barna får gjensyn med fire favoritter i «Fly with me»-kolleksjonen. Hudpleie fra BYREDO, støydempende øretelefoner fra Bowers & Wilkins og velværeprodukter fra Bulgari er blant nyhetene passasjerene i First og Business Class kan nyte på vei mot sin destinasjon.

Anerkjente BYREDO har designet et hydrerende hudpleiesett for Emirates, bestående av allergivennlige produkter og produkter med kamille. Alle produktene er produsert ved hjelp av de beste råvarene med et tydelig fokus på håndverk og kvalitet.

I settet finner du:

  • Renseserviett for ansikt
  • Ansiktstoner
  • Øyekrem
  • Roll-on olje
  • Putespray
  • Notatblokk og penn

Settet vil være tilgjengelig for Emirates First Class-passasjerer.

Støydempende effekt

Nye hodetelefoner fra Bowers & Wilkins sørger for at passasjerene kan nyte innholdet på Emirates’ prisvinnende underholdningssystem ice. Hodetelefonene Bowers & Wilkins Active Noise Cancelling E1 er optimalisert for kabinene i First Class og laget av lette materialer som aluminium og saueskinn.     

 Hos Emirates

Luksus fra Bulgari

Emirates fortsetter samarbeidet med Bulgari, og det nye velværesettet inneholder parfymen «Eau Parfumée Au Thé Vert» og hudpleieprodukter for en frisk følelse gjennom hele flyvningen. Produktene kommer i små vesker, i åtte ulike design. Veskene kan gjenbrukes, som sminkepung, oppbevaring av hodetelefoner eller lignende. Settet er tilgjengelig på langdistanse nattflyvinger på First Class og Business Class, og oppdateres hver niende måned.

 

Nye leker til barna

Emirates «Fly with me»-kolleksjon for barn får fire nye tilskudd denne høsten. I fjor avholdt Emirates en konkurranse der passasjerene kunne stemme frem sine favorittfigurer om bord de siste tre årene. Vinnerne barna nå får et gjensyn med er løven Lewis, pandaen Peek U, pingvinen Ernie, og elefanten Savanna.

Kolleksjonen inkluderer små kosedyr for de minste og aktiviteter og spill for de litt eldre barna. Emirates viderefører i tillegg samarbeidet med Lonely Planet, og barn mellom syv og 12 år får spennende vesker fylt med reisebøker og aktiviteter de kan pusle med om bord.

Reisende med spedbarn får et eget reisesett om bord, med produkter spesielt utviklet for små barn. Settet inneholder blant annet skje, baby wipes og en liten bleiebag.

Alle fotos: Emirates

%d bloggere liker dette: