Bonus Program

Tjen 10.000 ekstrapoeng hos EuroBonus med AVIS

10 000 ekstra EuroBonus poeng

 

Ta reisen din et steg lengre med Avis. Bestill din leiebil mellom 21. august – 30. august 2018, så tjener du 10 000 ekstrapoeng. Det er nok poeng til en flyreise innenlands! Opplev verden med Avis.

Avis og SAS EuroBonus kommer med en liten god-bit på tampen av sommeren 2018. Nå kan du opptjene inntil 10 000 ekstra EuroBonus poeng dersom du bestiller en leiebil i tidsrommet 21-08 til og med 30-08.

Tjen 10 000 ekstrapoeng

  1. Tilbudet er kun gyldig for reservasjoner som gjøres via  avisworld.com/EuroBonus
  2. Kun gyldig for reservasjoner som gjøres mellom 21. august – 30. august 2018, for leier som finner sted mellom 24. september 2018 – 5. juni 2019
  3. SAS EuroBonus-kampanjen er gyldig for leier i Europa, Midtøsten, Afrika, Asia, USA og Canada
  4. 10.000 ekstrapoeng tildeles for leier med 4 dager eller mer, med bilgruppe D eller høyere
  5. Kampanjen er kun gyldig for separate leier, og ikke leier med påfølgende leiedager
  6. Kan ikke kombineres sammen med andre kampanjer eller tilbud
  7. Maksimum 3 leier under kampanjeperioden
  8. Standard vilkår og betingelser for Avis og EuroBonus gjelder
  9. Besøk www.avisworld.com/EuroBonus for fullstendige vilkår og betingelser

Om Avis

Avis Car Rental og deres datterselskaper driver en av verdens mest kjente varemerker for bilutleie i over 165 land. Avis har en lang historie som innovatør i bilutleiebransjen, og er en av verdens ledende varemerker for kundelojalitet. Som EuroBonus-medlem sparer du opptil 15 % på fritidsprisene til Avis og opptil 40 % på standardprisene. I tillegg får du alltid legge til en ekstra sjåfør gratis verden rundt.

Du tjener 1000 Ekstrapoeng hver gang du leier når du bestiller via lenken under. Husk å velge poengnivået ditt for å ta del i EuroBonus-fordelene. Hvis du bestiller via Avis sine hjemmesider eller kundeservice, får du 500 Ekstrapoeng. For å ta del i poengkampanjer eller noen av de andre EuroBonus-fordelene dine, er det bare å oppgi AWD-nummeret som står på baksiden av EuroBonus-kortet ditt. Poeng kan ikke opptjenes på bedrift-, kontrakt- eller reisebyråpriser. Alltid vis frem EuroBonus-kortet ditt pluss AWD-koden på baksiden av kortet når du henter bilen. Registrering av manglende poeng i etterkant gir kun 500 Ekstrapoeng. Kampanjepoeng eller eventuelle tilleggspoeng kan ikke registreres i etterkant.

Bestill din Avis-bil og opptjen poeng