Flyselskap

Finnair åpner ny A350-rute til Los Angeles i 2019

Los Angeles

Finnair fortsetter å utvide, og i dag ble det kjent at selskapet åpner helt ny rute til Los Angeles, California våren 2019.

Ruten vil ha tre ukentlige avganger til flyplassen LAX fra 31. mars, 2019. Ruten vil i første omgang flys på sesongbasert basis, med intensjon om å utvide til helårsrute. Dette blir Finnairs første rute til USA som flys med nye Airbus A350 på permanent basis.

Fra mai neste år utvider også Finnair sommerrutene sine til både San Francisco og Chicago. Dermed får Finnair daglige avganger til California, med tre ukentlige avganger til Los Angeles og fire ukentlige avganger til San Francisco.

Los Angeles er best kjent for å være hjemsted for kjendiser og amerikansk film- og TV-industri, i tillegg til det flotte været og de velkjente strendene. Takket være Helsinkis geografiske plassering, vil Finnairs nye rute til Los Angeles tilby konkurransedyktige og praktiske rutetider for reisende fra Skandinavia, Baltikum, Russland, Nord-Tyskland, samt innlandsrutene i Finland.

Rute til Los Angeles

– Vi er veldig fornøyde med utvidelsen av vårt Nordamerikanske nettverk. Ikke minst at vi flyr den nye ruten til Los Angeles med Airbus A350, sier Robert Lönnblad, sjef i Finnair Skandinavia.

– Vi har hatt enorm suksess med ruten til San Francisco vi åpnet for to år siden. Det er et tydelig tegn på at California og Vestkysten er ettertraktede destinasjoner blant våre kunder. Vi er trygge på at den nye ruten til Los Angeles blir vel så populær i tiden fremover.

Los Angeles blir Finnairs femte destinasjon i USA, ved siden av New York, Chicago, San Francisco og Miami. Estimert flytid er elleve timer til LAX, og ti og en halv time til Helsinki. Finnair drifter den nye flyvningen i samarbeid med den atlantiske alliansen som består av Finnair, American Airlines, British Airways og Iberia. Alliansen gir reisende muligheten til å velge mellom flere fly, og dermed få bedre forbindelser og priser på transatlantiske ruter. For øyeblikket drifter disse fire selskapene over hundre daglige flyvninger mellom Europa og Nord-Amerika.

%d bloggere liker dette: