Flyselskap

Emirates inntar Newark international airport

Newark international airport tunisia jomfrutur til Europa forleng sommeren kampanje igjen til og fra Qatar kampanjepriser overskudd Emirates lanserer Emirates kutter

 

Emirates har lansert sin første non-stop-flight mellom Dubai og Newark Liberty International Airport (EWR) i New Jersey.

Ruten er rettet mot New Jerseys store indiske, pakistanske og bangladeshiske befolkning. Ifølge Emirates står det indiske subkontinentet står for 1/3 av flyselskapets hele amerikanske virksomhet.

I løpet av de siste tre tiårene har Emirates bygget en virksomhet som forbinder verden gjennom hjemmebasen i Dubai, De forente arabiske emirater. Den amerikanske virksomhet baserer seg på reisende som flyr inn og ut av det indiske subkontinentet.

Reiser fra USA til India og nærliggende områder er faktisk vår største trafikkflyt, og vi konsentrerer oss tungt om det.

Matthias Schmid, SVP North America, Emirates.

Ifølge Schmid står regionen for omtrent 1/3 av flyselskapets amerikanske trafikk.

Flytter til Newark international airport

Derfor har Emirates beslutning i juni flyttet en av de fire daglige flyene fra JFK International Airport i New York over Hudson River til Newark, New Jersey.

Emirates Flight EK224 forlater Newark Liberty International Airport hver morgen klokken 11:50.

Fra Dubai kan passasjerene forsette til 15 byer i India, Pakistan og Bangladesh som er del av Emirates nettverk.

Den nye, daglige, non-stop-flygen mellom Newark Liberty International Airport og Dubai, går med flyselskapets eksisterende service til flyplassen i Nord-New Jersey, som inkluderer et stoppested i Athen, Hellas.

Dessverre, selv med nærvær av partner JetBlue, vil Emirates ‘Newark-passasjerer ha begrensede muligheter for å fortsette  til andre destinasjoner i USA, sa Schmid. Som et resultat vil flyets suksess eller fiasko måtte avhenge av det lokale markedet.

3D printede A380 chase the sun
Emirates Airbus A380 – Det er ikke mulig å lande med denne på Newark (EWR).

Heldigvis har New Jersey ingen mangel på folk som trenger å fly inn og ut av India og nabolandene. Ifølge tellingen i 2010 har New Jerseys indiske befolkning vokst med 72,7% mellom 2000 og 2010. Som et resultat kommer 40% av hele New Jersey hele asiatiske befolkningen fra India. Staten har også stor befolkning fra Pakistan og Bangladesh.

Emirates er godt klar over dette.

«Området rundt Edison, New Jersey, har den høyeste konsentrasjonen av individer som kommer fra det indiske subkontinentet i USA,» sa Schmid.

Emirates mener også at konkurrentene har grovt undervurdert markedet.

Du har to selskaper som flyr direkte i India, men det er det.

Som et resultat, forventer Emirates å kunne utvikle ny virksomhet fra New Jersey-fly uten å kannibalisere selskapets eksisterende JFK-trafikk.

Det skal imidlertid bemerkes at de to andre flyselskapene United og Air India flyr non-stop fra Newark til byer i India, mens Emirates krever et stopp i Dubai. Siden Newark Liberty ikke har mulighet til å håndtere Airbus A380 Superjumbo, opereres det nye flyet med Boeing 777-300ER-fly.

%d bloggere liker dette: