Hotel

Oslo får et nytt konferansehotell

konferansehotell

Det nye hotellet åpner 5. september.

– Vi gleder oss til å vise frem vårt nye toppmoderne konferansehotell i Oslo. Hotellet ligger i et spennende område på Storo som tilbyr mange forskjellige aktiviteter og opplevelser for konferansegjester. I samme kompleks ligger Norges største kinosenter med 14 kinosaler. Ved siden av ligger Oslos største kjøpesenter, Storo Storsenter. Det er mange nye spisesteder. Jeg vil også nevne at det er kort vei til Oslo-marka og Akerselva, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

konferansehotell

Naturlig møteplass

Thon Hotel Storo har 322 rom og suiter, flott treningsrom, restaurant, bar og uteservering. I kurs- og konferansesenteret er det plass til 400 deltagere i den største salen. Der er installert toppmoderne teknisk utstyr. Hotellet har flere møterom og konferansesaler i tillegg til mindre grupperom og styrerom.

Hotelldirektør Tamas Csorba ønsker velkommen til Thon Hotel Storo som en naturlig møteplass.

– På vårt nye hotell kan gjester nyte god mat og førsteklasses service i et inspirerende interiør. Vi har et flott konferansesenter som skaper grunnlag for en sosial og kreativ møteplass. Våre gjester tilbys hotellrom som er designet og skapt for komfort. Vi har forskjellige romtyper. En av suitene har en fantastisk takterrasse med 360 graders utsikt over Oslo.

Det er designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar som står bak interiøret på Thon Hotel Storo.

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).