Flyselskap

SAS Point Bargains med 30% rabatt

 

desember utgave

EuroBonus er nå mer fordelaktig enn noensinne. Med flere tilgjengelige Eurobonus-reiser på tvers av alle destinasjoner, kan du enkelt bestille den ekstra reisen til destinasjonen du ønsker å besøke, på det tidspunktet du ønsker. Se hvor langt du kommer med dine poeng.

Bestill EuroBonus-reiser med SAS eller Widerøe til og med 23. september for rabatt på reiser mellom 15. oktober 2018 – 31. mars 2019 på kortdistanseflygninger. Ytterligere skatter og avgifter pålagt av myndighetene eller flyplassen er passasjerenes ansvar. Skatter varierer fra rute til rute og kan ikke betales med poeng.

30% rabatt

På bestillingssiden, klikk på knappen hvor det står «Betal med poeng». På hver flygning reserverer vi et antall EuroBonus-plasser som du kan bestille med poengene dine. Disse er beskrevet som «Beste pris» – og de gir deg den beste verdien for poengene dine. Hvor mange poeng som trengs avhenger av hvor du flyr og hvilken reiseklasse du velger – SAS Go eller SAS Plus.

Du kan også bestille en reise med en kombinasjon av poeng og penger. Alternativet «Beste tilgjengelighet» betyr at du har flere plasser å velge mellom.

Vi anbefaler at du er tidlig ute når du skal bestille reiser med poeng under høysesong. De første EuroBonus-reisene legges ut elleve måneder før avgang. Bare én måned senere legges det ut et enda større antall plasser. Vi fortsetter å slippe flere plasser, så hvis du ikke finner en flygning til ditt ønskede reisemål, anbefaler vi at du sjekker igjen senere

Betaling av skatter- og avgifter – SAS Point Bargains

Vi kan anbefale å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

24 timers åpent kjøp – Når du bestiller billett på sas.no har du alltid 24 timers åpent kjøp. Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter.

Helgetilbud torsdag 29 juni 2017 torsdag 26 oktober 2 november 2017 4 januar 2018

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg Peter Fox på Facebook

Følg Facebook-gruppen flightdeals.no