Flyselskap

KLM – Ready Set Fly – ny kampanje fra KLM

Ready Set Fly

KLM drar i gang en kampanje med navnet Ready Set Fly ! KLM flyr fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Ålesund og Sandefjord.

Tur-returpriser fra Oslo inkl. avgifter. Det finnes også priser fra Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Ålesund og Sandefjord. Med forbehold om ledige plasser og valutakursendringer.

Ready set fly

Alle beløp er oppgitt i NOK. Avgifter og ekstragebyrer er inkludert. Det kreves ikke bestillingsgebyr (ekstragebyr for kredittkort kan bli lagt til). Reisene bestilles på KLMs hjemmesider. Du må bestille innen tirsdag 25 september 2018.

Billett vilkår: Ready Set Fly

  • Håndbagasje inkludert
  • Innsjekket bagasje inkludert
  • Endringsgebyr EUR 150 + billettprisforskjell
  • Avbestilling er ikke mulig
  • Flying Blue bonuspoeng

Om KLM

KLM Royal Dutch Airlines ble grunnlagt i 1919, og har vært en del av konsernet Air France-KLM etter sammenslåingen i 2004. De to flyselskapene har beholdt sin identitet og fokuserer på tre kjernevirksomheter: passasjertransport, frakt og vedlikehold av fly. Flyselskapet tilbyr kundene et nettverk av 328 destinasjoner i 118 land. Siden sammenslåingen har inntektene i KLM nesten blitt fordoblet og antallet destinasjoner har økt. I 2017 fløy selskapet 98,7 millioner passasjerer.

Med avganger fra Oslo, Sandefjord, Kristiansand, Trondheim, Bergen, Stavanger og Ålesund har Air France KLM 196 ukentlige flyvninger til Amsterdam Airport Schiphol og Paris Charles de Gaulle.

%d bloggere liker dette: