Bonus Program

Nå får du 50 % i Trumf-bonus på utvalgte varer

 

GLAD NYHET – nå får du 50 % i Trumf-bonus på utvalgte varer med Joker GLAD

Hver fredag og lørdag de neste 7 uker får du som Joker GLAD-kunde 50 % i Trumf-bonus på utvalgte varer!

 

Utvalgte varer i ukene som kommer

Oversikt
Uke 39 Frisk frukt og bær
Uke 40 Ferskt brød
Uke 41 All snacks fra Maarud
Uke 42 Bleier og barnemat (med unntak av morsmelkerstatning)
Uke 43 Ferske grønnsaker
Uke 44 Hennig-Olsen iskrem 
Uke 45 Bakevarer (ikke bekreftet)

Det er veldig enkelt overføre Trumf-kronene dine, til din SAS EuroBonus konto ved å logge inn på Min Side på nettstedet trumf.no. Det eneste du trenger å gjøre er å legge inn EuroBonus-nummeret (9 siffer), og etternavnet ditt. Poengene vil være tilgjengelig på EuroBonus-kontoen etter kort tid, ofte etter bare noen minutter. Vi kjenner ikke til noen øvre grense, men minimum overføringsbeløp er på NOK/Trumf 50 som gir 150 EuroBonus ekstrapoeng.Trumf og VIA Trumf

 

For betaling av varene i «Joker-butikkene» finnes det mange alternativer.

Les hvordan Trumf er linket til EuroBonus i vår guide her.

Betaling av handelen – i helgene som kommer i prioritert rekkefølge
kr 100 i velkomstbonus

  1. Shell MasterCard gir 1% trumf-opptjening på alle kjøp. Vi har laget en liten bruker-guide og muligheten til å bestille her.

  2. Trumf Visa – administreres gjennom DNB, og gir 1% ekstra trumf ved bruk hos NorgesGruppen, men kun 0,5% ved bruk andre steder.

De to ovennevnte kortene er gratis i anskaffelse, og tilbys normalt til alle personer over 20 år, med en ryddig privatøkonomi.

Betalingskort linket direkte til SAS Eurobonus

SAS Eurobonus tilbyr 3 egne co-brandede kort. Dette er DnB Mastercard SAGA og SAS Eurobonus American Express. Disse kortene koster penger i form av årsavgift, så du skal ha et moderat forbruk på ca TNOK 10 pr måned for å forsvare din direktekostnad.

Om Trumf

Trumf eies av Norges største dagligvarekonsern NorgesGruppen, som består av blant annet KIWI, Meny, SPAR, Eurospar, Joker, Centra, Ultra og Jacob’s. Trumf ble startet i februar 1997 og har i dag over 2 millioner medlemmer. Selskapets mål er å være et attraktivt lojalitetsprogram ved å tilby relevante fordeler til deg som kunde.

%d bloggere liker dette: