Flyselskap

Bang & Olufsen skal levere hodetelefoner til Singapore Airlines

 

Danske Bang & Olufsen skal levere hodetelefoner av typen Beoplay H9i til Singapore Airlines dyreste klasser; Suiter og First Class. Hodetelefonen er selvfølgelig kompatible med SIAs Kris-World in-flight underholdningssystem, og blir å finne om bord på SIAs A380 og B777-300ER. Utrullingen starter allerede nå i oktober.

«Singapore Airlines gleder seg til samarbeidet med B&O. Vi er alltid på utkikk efter nye, innovative måter å optimere kundeopplevelser på, og med B&Os høye kvalitet er vi overbeviste om at samarbeidet vil bedre opplevelsen for våre passasjerer», sier Singapore Airlines, Yeoh Phee Teik, ansvarlig for Customer Experience.

Med Bang & Olufsens Beoplay H9i får man ikke bare B&Os signaturlyd – men også Active Noise Cancellation og opp til 18 timers spilletid. Dette betyr at passasjerene kan se tv-serier og filmer non-stop selv på de lengste reisene – eller bare bruke hodetelefonen til å stenge all lyd ute når de skal sove eller slappe av. Som en del av samarbeidet, vil også utvalgte produkter fra B&O være tilgjengelige for kjøp i SIAs egen butikk; KrisShop.com.

Hodetelefoner

Hodetelefoner a la Singapore Airlines

Den nye modellen heter B&O Play H9i, og er fortsatt blant de dyreste trådløse hodetelefonene du får kjøpt. H9i koster over 4700 kroner for et eksemplar – omlag samme prisen som H9 hadde ved lansering.

Beoplay H9i er en eksklusiv, trådløs Bluetooth-hodetelefon i ikonisk design med genial touch-betjening og smart av/på. Aktiv støyreduksjon kveler støyen utenfra, lydkvaliteten er i særklasse, og den lekre finishen er en hel opplevelse i seg selv.

  • Eksklusivt og ikonisk sammenleggbart design i ekte lær og aluminium
  • Aktiv støyreduksjon (noise cancelling/ANC) med Transparency Mode
  • Smart av/på og touch-styring til alle grunnleggende funksjoner på høyre ørekopp
  • Fremragende lydkvalitet både trådløst via Bluetooth og med kabel
  • Batteritid på opptil 18 timer med både Bluetooth og ANC aktivt

%d bloggere liker dette: