Bonus Program Flyselskap

British Airways Executive Club Silver på en tur !

Executive Club Silver

British Airways har kanskje det mest oversiktlige lojalitets-programmet på markedet akkurat nå, og det er stort sett ingen hemmeligheter.

Etter devaluering av SAS EuroBonus programmet, er det kanskje på tide å vurdere et annet lojalitets-program ?.

British Airways kaller bonuspoengene sin Avios. Det er en del av sameiet med Iberia, der man kan veksle poeng imellom programmene til BA og Iberia. Årsaken er selvfølgelig at de har samme eier i IAG-group.

Nå kan vi presentere en kampanje hos British Airways / Oneworld Alliance som gir deg sølv-kort på en enkelt reise. I følge Nordisk-mester i BA @fnate, er dette bedre enn SAS EuroBonus Gold.

Tilbudet vi snakker om

BA Executive Club

I flere år gjorde British Airways det samme som de andre store Europeiske selskaper, nemlig å tilby 25% opptjening på de rimeligste billettene i økonomiklasse. Men i 2011 reformerte de programmet kraftig, og innførte 100% poengopptjening i alle bookingklasser (i economy. business gir 150%).

Opptjening ved flyvninger

  • Du kan kalkulere hvor mange AVIOS du tjener opp på en flight med denne kalkulatoren.

Bonusreiser med poeng

  • Du kan kalkulere hvor mange AVIOS du trenger for å booke en flight med denne kalkulatoren.

Utløp av poeng:

Avios utløper ikke så lenge det er bevegelse på kontoen din hver 36 måned.

Om British Airways

British Airways er Storbritannias største flyselskap, og et av de største i Europa. Det er det flyselskapet som har flest flyvninger mellom det europeiske og amerikanske kontinent.

British Airways ble dannet i 1935 etter en fusjon av tre mindre flyselskaper. I 1939 ble det nasjonalisert sammen med et annet britisk flyselskap, «Imperial Airways», under navnet «British Overseas Airways Corporation (BOAC)». Det sto som navnet antyder, kun for flyvninger til oversjøiske destinasjoner.

British European Airways (BEA) stod for trafikken innenlands og i Europa. De to selskaper ble ikke slått sammen før 1972, og ble da gitt navnet British Airways. Det ble privatisert i 1987.

British Airways har flyvninger i Norge, med ruter fra Oslo lufthavn, Gardermoen til London Heathrow lufthavn.

 

Executive Club Silver – på en tur

  • Bestill innen: 31. desember 2018
  • Reiseperiode: Tillatt 27 Jun – 4 Sep, 18 Nov – 22 Nov, 22 Des – 1 Jan og 15 Apr – 26 Apr
  • Minimum opphold en lørdag kveld eller 6 dager