Hotel

Vinn opphold på hotellet med Norges beste frokost!

Twinings Best Breakfast Norges beste frokost

Årets Twinings Best Breakfast-vinnere er kåret, og igjen har Scandic Hotels kjeden fått det bekreftet: Scandic Nidelven serverer Norges beste frokost!

Med seg på pallen har de Scandic Hell som fikk en sterk bronseplass.

Når Scandic Hotels i tillegg har 10 fylkes vinnere med i den samme kåringen skal kjeden feire sine medlemmer. Nå deler kjeden ut en hotellovernatting på Scandic Nidelven for to personer, samt 10 frokost gavekort på et valgfritt Scandic-hotell i Norge.

Norges beste frokost –  konkurranse:

VINN HOTELLOPPHOLD OG FROKOSTGAVEKORT
Når to av våre eminente frokosthoteller havner på pallen blant Norges aller beste på frokost, og vi i tillegg har 10 fylkesvinnerei samme kåring, må det feires – og det med våre aller beste gjester! 
Vi ønsker derfor å lodde ut en hotellovernatting for to personer på Scandic Nidelven, samt 10 frokostgavekort til et valgfritt Scandic-hotell i Norge. Svar på spørsmålene under og bli med i trekningen av en smakfull opplevelse!

Om Twinings Best Breakfast

Twinings Best Breakfast regnes som det uoffisielle NM i hotellfrokost. Kåringen arrangeres av Haugen-Gruppen, som er en importør av merkevarer i Skandinavia innen dagligvare, storkjøkken og vin. Konkurransen gjennomføres ved at Haugen-Gruppens konsulenter, som består av kokker og sommelierer, samt en uavhengig jury, vurderer mer enn 400 hoteller rundt om i landet.

Kriteriene hotellfrokostene vurderes ut fra, er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. Twinings Best Breakfast arrangeres for 14. året på rad, og Scandic Nidelven har vunnet kåringen hele 12 ganger.

Norges beste frokost

Scandic er den største hotellkjeden i Norden med 16 000 medarbeidere og med et nettverk av nærmere 280 hoteller i drift eller under utvikling på mer enn 130 destinasjoner. Scandic Friends er Nordens største lojalitetsprogram innen hotellbransjen. En ansvarsfull drift er en del av Scandics DNA, og Scandic har vært en pioner når det kommer til å integrere bærekraft i alle ledd av driften. Scandic er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

%d bloggere liker dette: