Bonus Program

Doble CashPoints på parkering på Oslo Lufthavn

Doble CashPoints

Nå dobles opptjeningen på utendørsparkeringen på Oslo lufthavn. Forhåndsbestill innen 31.oktober og få 10 % CashPoints. Parkeringen må gjennomføres i 2018.

På tross av at Norwegian er et lavprisselskap tilbyr de også et fordelsprogram: Norwegian Reward! Programmet har eksistert siden 2007, men med utviklingen gjort de siste årene er det verdt å ta et nytt blikk på hvilke fordeler man nå kan oppnå.

Valuta

CashPoints kan opptjenes og brukes på alle Norwegians flyvninger. Man tjener CashPoint på netto billettpris og man kan bruke CashPoints Norwegian Rewardtil hel- eller delbetaling av alle flybilletter, inkl. skatter og avgifter.

1 CashPoint = 1 NOK

Det betyr at man som medlem kan være sikker på at verdien av bonuspoengene ikke devalueres eller veksles mellom partnere i programmet til en uheldig vekslingskurs for medlemmet.

På flybilletter er ordinær CashPoints-opptjening 2 % på Low Fare-billetter (5 % om man betaler med Norwegian kortet) og 20 % på Flex-billetter (20 % er maksimal opptjening på flybilletter). Man kan, ved å samle rewards, tjene opp til 15 % CashPoints på LowFare billetter.

For å opptjene CashPoints på flyreiser er det viktig at du husker å legge inn medlemsnummeret ditt i bestillingen. Det er også mulig å etterregistrere CashPoints på reiser hvor du ikke hadde lagt innmedlemsnummeret ditt. Dette må gjøres senest 30 dager etter gjennomført reise.

Om Norwegian Reward

Hver gang man bestiller en reise med Norwegian, eller benytter tjenester fra Norwegian Reward sine partnere tjener man CashPoints som kan brukes til å betale for flybilletter. Dersom man i tillegg bruker kredittkort fra Bank Norwegian kan man tjene CashPoints på alt man handler (1% CashPoint på alle kjøp). Med Norwegian Reward får man også tilgang til en rekke andre fordeler som rabatter og ekstra Cashpoints når man bestiller leiebil, hotell og andre tjenester. For mer informasjon, vennligst besøk: https://no.norwegianreward.com/. Bonusprogrammet er helt gratis.

%d bloggere liker dette: